Comunicate de presa din Resurse Umane

Talent Reserve și FoxSalesJobs - servicii integrate de recrutare

Talent Reserve și FoxSalesJobs au dezvoltat o platformă de recrutare pentru forța de vânzări care vine în sprijinul acesteia cu resurse și informații utile din domeniu. Specializată în domeniul vânzărilor, compania acoperă una dintre ariile de activități pe care le integrează managementul resurselor umane, astfel încât procesul de recrutare să fie eficient atât pentru candidat, cât și pentru angajator.

Stiai ca exista si videochat non adult?

Videochatul este un subiect tabu, chiar si in ziua de astazi. Putine modele indraznesc sa le marturiseasca apropiatilor cu ce se ocupa de teama sa nu fie judecate si marginalizate de catre acestia. Insa tinerele trebuie sa stie ca pot profesa in aceasta industrie fara sa mai se jeneze, facand videochat non adult, un concept care interzice modelelor sa se dezbrace in fata camerei web…

Care sunt avantajele unui studio de videochat legal?

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 77
In ziua de azi, din ce in ce mai multe fete sunt modele de videochat, fie ca vorbim de cele care practica aceasta meserie de acasa, fie ca ne referim la studiourile de videochat legale, care ofera toate conditiile necesare desfasurarii unei activitati profesionale. Ce se ascunde insa in spatele acestei lumi misterioase, atat de contestata, dar niciodata inteleasa asa cum ar trebui?

Portalul de Joburi Infomunca.ro a lansat sistemul de mesagerie

Inca din anul 2009, de la aparitia sa in mediul online, portalul de locuri de munca Infomunca.ro si-a propus si a reusit sa usureze si sa eficientizeze accesul cetatenilor romani si mai ales a tinerilor la joburile disponibile in tara si strainatate. Introducerea mesageriei este o functionalitate complet gratuita atat pentru angajatori cat si pentru candidati si reprezinta un pas in plus spre realizarea obiectivului…

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.

Ce inseamna videochat glamour la Studio 20?

Vrei sa devii model de videochat pentru a obtine independenta financiara, dar nu-ti place sa te dezbraci in fata unor straini? Iti place sa socializezi online cu cat mai multi oameni, insa nu vrei sa prestezi show-uri erotice? Stii ca esti ambitioasa, inteligenta si vrei sa inveti? Vino la Studio 20 si afla ce inseamna videochat glamour.
Vezi mai multe comunicate din Resurse Umane