Comunicate de presa din Media / Marketing / PR

Fosta jurnalistă Bianca Suciu Sharma, fondatoarea site-ului Allaboutjobs.ro, culege povești. Povești despre angajați și angajatori

#Media / Marketing / PR #Cluj Vizualizari: 83
Bianca Suciu Sharma a fondat www.allaboutjobs.ro, o platformă dedicată tuturor celor care își doresc o planificare atentă și informată a carierei lor, celor care trec printr-un impas profesional, dar și brandurilor de angajatori care caută o poartă de comunicare sinceră cu viitorii lor angajați. Bianca este un jurnalist cu aproape nouă ani experiență în televiziunea de știri. A făcut parte din echipa Realitatea TV și,…

Proiectul internaţional “Media Kit pentru IMM-uri” Bianca Tudor: “Tot mai multe companii caută tineri pentru promovarea în Social Media”

ELITE Business Women – comunitatea femeilor antreprenor din România – derulează, în 2017, programul “Media Kit pentru IMM-uri”. Proiectul educaţional este iniţiat în contextul în care 56,3% dintre români au acces la Internet, Facebook a depăşit 9,6 milioane de utilizatori în România, iar promovare în mediul online a devenit un “must-have” pentru orice companie.

Lansare site espressor.net

Am lansat noul site www.espressor.net pentru ca voi toti care iubiti gustul cafelei desavarsite sa alegeti acum doar ce e mai bun si mai de calitate. Pentru ca orice zi buna incepe cu o cafea de calitate, ne-am hotarat ca este momentul sa facem asta ca la carte.
Vezi mai multe comunicate din Media / Marketing / PR