Comunicate de presa din IT&C

Odata cu cresterea comertului electronic, companiile romanesti isi optimizeaza magazinele online cu solutia SeniorE-commerce

Din ce in ce mai multe companii romanesti investesc in crearea sau optimizarea magazinelor online. Pentru a-si asigura un avantaj competitiv pe piata si pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor, din ce in ce mai multe branduri nationale investesc in platforma de E-commerce de la Senior Software ce integreaza functionalitati de fidelizare a clientilor si de crestere a vanzarilor.

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Vault 7: Armele cibernetice ale CIA

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 85
Expertii G DATA Security, Eddy Willems si Ralf Benzmuller, au analizat dezvaluirile Wikileaks. Documentele confidentiale divulgate despre CIA dezvaluie activitatile de hacking, atat pe componente hardware, cat si pe componente software ale agentiei intre 2013 si 2016. Acestea mentioneaza explicit tinte precum dispozitive iPhone, Android, Linux, Windows sau Smart TV. Producatorii de securitate sunt si ei inclusi in lista. Pare ca nicio componenta a unui…

Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

Primăvara este aici. Poveștile se transformă şi încep să prindă viață. Totul se schimbă, iar covorul ei colorat ne ademenește la plimbări desculți prin firele ierbii. Dar ce facem cu covorul din casă? Rowenta îi redă strălucirea şi prospeţimea cu cele mai performante aspiratoare, ce dau startul curățeniei de primăvară.

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.
Vezi mai multe comunicate din IT&C