Comunicate de presa din Constructii

Orice material, orice suprafață – Poly Max® este soluția completă. Lipește. Fixează. Etanșează.

#Constructii #Brasov Vizualizari: 58
De la fixarea glafurilor la etanșarea chiuvetei, de la fixarea treptelor la lipirea elementelor decorative pe plafon sau a oglinzilor, Poly Max®este soluția perfectă pentru orice aplicație de construcție, renovare sau reparare, atât acasă cât și pe șantiere. Gama de top a produselor Bison, Poly Max®răspunde cu succes celor mai solicitante aplicații de lipire, fixare sau etanșare. Lipește în timp record orice material de construcție…

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta

Luna martie face trecerea de la zilele mohorâte la cele frumoase, primăvara își intră în drepturi, iar noul sezon este la start. Brico Dépôt lansează în noul său catalog o gamă de articole pentru construcții, amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, ce te ajută să îți pregătești locuința exact cum îți dorești tu!

Holzindustrie Schweighofer continuă implementarea planului solid pentru o industrie sustenabilă a lemnului

#Constructii #Industrie #Alba Vizualizari: 163
Holzindustrie Schweighofer ia toate masurile posibile pe care o companie privată le poate lua pentru minimizarea riscului de apariție în lanțul său de achiziție a lemnului provenit din exploatări ilegale. În ciuda faptului că nu efectuează operaţiuni de exploatare forestieră, ci cumpără lemn de la furnizori care acționează în conformitate cu legislaţia din România, Holzindustrie Schweighofer se dedică eliminării neregulilor și tăierilor ilegale.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.
Vezi mai multe comunicate din Constructii