Comunicate de presa din Banci

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

Crédit Agricole Bank Romania lanseaza o oferta unica pentru agricultura

#Agricultura #Banci #Bucuresti Vizualizari: 106
Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei noi linii de business destinata segmentului agricol, precum si un nou portofoliu “all inclusive” de produse si servicii. Oferta CA Romania este o noutate pentru piata financiara autohtona, reprezentand raportul perfect dintre nevoie si oferta de creditare, abordare care, cu siguranta, o va transforma intr-un punct de referinta pentru sectorul agricol.

CEC Bank prelungeste campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 99
CEC Bank prelungeste pana la data de 30.06.2017 campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice. Campania vizeaza Creditul pentru investitii, Linia de credite pentru investitii standard, Creditele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene si Creditele de investitii din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI).

SPECIALISTI DIN PIATA DE CAPITAL SOLICITA ASF Ghiduri de bune practici pentru aplicarea MiFID II

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 99
Reprezentantii fondurilor de investitii, societatilor de servicii de investitii financiare, bancilor si ai societatilor listate pe piata bursiera prezenti la dezbaterea pe tema MiFID II, care a avut loc pe data de 16 februarie la Bucuresti, au solicitat reprezentantilor ASF intocmirea unor Ghiduri de bune practici in ceea ce priveste activitatea de consultanta de investitii si care sunt informatiile minime care ar trebui incluse in…

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.

Idea::Bank isi extinde reteaua de sucursale in vestul tarii

#Banci #Arad Vizualizari: 192
Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, si-a extins reteaua de unitati teritoriale in vestul tarii, deschizand in Arad cea de a-34-a sucursala la nivel national. Idea::Bank isi propune sa ofere, in sediul din B-dul Revolutiei, nr. 27, Arad produse simple, usor de inteles, intr-o maniera clara si prompta.

Oferta imbunatatita de conversie cu discount pentru clientii cu credite in CHF

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 144
Raiffeisen Bank revine cu o oferta imbunatatita de conversie cu discount pentru clientii care au dificultati la plata creditelor in CHF si cu un grad de indatorare a familiei mai mare de 60%. Oferta vine din start cu o reducere de 25% a datoriei principale, o dobanda fixa in primii cinci ani, iar pentru restul perioadei, dobanda va fi variabila (ROBOR la 3 luni +3%).
Vezi mai multe comunicate din Banci