Comunicate de presa din Asigurari

RENOMIA SRBA Insurance Broker si-a premiat angajatii si partenerii

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 161
In cadrul Conferintei Nationale de Vanzari, desfasurata in perioada 4 – 5 martie 2017 la hotel Ramada Parc din Bucuresti, a avut loc Gala de Premiere a angajatilor si partenerilor companiei. Evenimentul s-a bucurat printre altele de prezenta a 14 companii de asigurare, care ne-a onorat si ne-a confirmat calitatea colaborarii, bazata pe profesionalism si incredere reciproca.

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.

GHEORGHE GRAD: Piata de asigurari ar putea invata din greselile din trecut

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 176
„Piata de asigurari, aflata intr-un balans continuu, ar putea invata din greselile din trecut si ar putea aduna la aceeasi masa toti jucatorii pentru a se putea ajunge la un ‘echilibru’ mult dorit de toata lumea”, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Gheorghe GRAD, Director General, RENOMIA SRBA Broker de Asigurare, aratand ca aceasta este una din oportunitatile anului 2017 pe piata de brokeraj

BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ESTE DE 1.660,87 LEI

Conform datelor studiului „Cumpărăturile de Sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center în mediul urban (orașe mari +100.000 locuitori, orașe mijlocii 30.000 – 100.000 locuitori și orașe mici sub 30.000 locuitori), bugetul total (Crăciun și Revelion) alocat pentru Sărbători în acest an este estimat la 1.660,87 lei.
Vezi mai multe comunicate din Asigurari