Comunicate de presa din Administratie Publica

„SĂNĂTATE DE NOTA 10“ – 2017

În perioada martie – mai 2017, Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Neamţ, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Neamţ – Compartimentul de Evaluare şi Promovare a Sănătăţii şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ, implementează proiectul „Sănătate de nota 10” – 2017, adresat celor 376 de elevi din clasele V – VIII ale Şcolii cu clasele I…

REPREZENTANŢII AGENŢIEI NAŢIONALE ANTIDROG, PREZENŢI LA SESIUNEA ORDINARĂ A COMISIEI ORGANIZAȚIEI NAȚIUNILOR UNITE (ONU) PRIVIND STUPEFIANTELE DE LA VIENA

În perioada 13 – 17 martie a.c., s-a desfășurat Sesiunea Ordinară a Comisiei Organizației Națiunilor Unite (ONU) privind Stupefiantele. România a fost reprezentată de o delegație formată din membri ai Misiunii Permanente a României pe lângă Organizațiile Internaționale de la Viena, ai Agenției Naționale Antidrog (ANA), ai Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate…

Primarul Dan Tudorache propune soluții moderne pentru gestionarea deșeurilor în Sectorul 1

Primarul Dan Tudorache a pus în dezbatere, în ședința de astăzi a Consiliului Local Sector 1, Strategia de dezvoltare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare. Documentul lansat astăzi adaptează nevoile urgente ale Sectorului 1 la Strategia de salubrizare a Primăriei Capitalei și este în deplin acord cu directivele Comisiei Europene precum și cu legislația națională în domeniul protecției mediului.

ELSA România organizează Vizită Instituțională și Conferința Națională „Arta Avocatului – 5 abilități practice”

ELSA România, prin intermediul departamentului Seminare și Conferințe, are deosebita onoare de a continua și în acest an tradiția organizării celor două evenimente naționale: Vizita Instituțională și Conferința Natională, Arta Avocatului „5 abilități practice”. Acest eveniment se va desfășura în perioada 19 – 22 martie 2017 și sunt așteptați să participe aproximativ șaptezeci de studenți la drept din toată țara

INTERVENȚIE RAPIDĂ PENTRU FEMEILE CONSUMATOARE DE DROGURI DIN ROMÂNIA

În acord cu recomandările Consiliului Internaţional pentru Controlul Drogurilor (International Narcotics Control Board, INCB), Agenţia Naţională Antidrog (ANA) dezvoltă, începând cu luna martie 2017, Programul de intervenție rapidă și în rândul femeilor consumatoare de droguri, care se află în maternități şi pentru care va fi asigurată inducţia cu metadonă, după evaluarea medicală, psihologică şi socială a acestora.

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

„BILET SPRE ADOLESCENŢĂ”

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Alba şi Sibiu, implementează, în perioada martie – iunie 2017, proiectul regional „Bilet spre adolescenţă”, în cadrul Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia şi Şcolii Gimnaziale nr. 5 Mediaş.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.
Vezi mai multe comunicate din Administratie Publica