Diferenta intre videochatul adult, non-adult si glamour

Succesul Studio20 a fost si este in continuare strans legat de faptul ca, intre cele 2 tipuri clasice de videochat, adult si non-adult, ei sunt focusati pe videochatul glamour. Aceasta abordare vine in sprijinul modelelor care nu isi doresc un job adult, care au posibilitatea sa aleaga in functie de propriile lor convingeri, cum anume doresc sa lucreze si care sunt limitele pe care si le impun. Faptul ca modelele nu sunt presate sa utilizeze jucarii erotice sau sa insiste pe anumite zone specifice videochatului adult si ca pot lucra non-adult daca nu doresc sa renunte la haine, a atras atentia multor fete care isi doreau sa fie independente si sa castige foarte bine, dar fara sa depaseasca anumite limite ale nuditatii.

Dar care este, in realitate, diferenta intre cele trei tipuri de videochat?

Videochatul adult si non-adult
Ambele tipuri de videochat se bazeaza pe interactiunea cu diferiti oameni din intreaga lume, prin intermediul camerelor web. Aici, modelele discuta cu acestia pe diferite subiecte, iar in functie de cat de placute stiu sa se faca, intra in sesiuni private unde sunt platite pentru fiecare minut. Din acest moment, apar diferentele: videochatul adult presupune show-uri erotice, in timp ce in non-adult nuditatea este interzisa. Desigur, te intrebi de ce unii oameni ar plati bani doar pentru a sta de vorba cu un model care doar flirteaza. Gandeste-te putin: exista un numar extrem de mare de site-uri unde barbatii pot gasi material adult de orice fel, fara sa plateasca. Ei nu cauta neaparat nuditatea, ci o prezenta feminina atragatoare, care sa ii asculte fara sa-i judece si alaturi de care sa se poata relaxa, evadand pentru cateva ore din problemele vietii lor de zi cu zi.

Videochatul glamour
Desigur, acest tip are aceeasi baza ca si videochatul adult si cel non-adult, iar diferenta apare in cadrul show-urilor private, care pot fi … dupa cum alege fiecare model. Cu alte cuvinte, un model glamour poate fi extrem de sexy, fara insa a se baza pe show in sesiunile ei private.

In orice caz, atat videochatul adult, cat si cel non-adult si cel glamour, se desfasoara in camere cu tematici, decorate astfel incat sa transmita un aer luxos, dar familiar in acelasi timp – in acest mod, orice client se poate simti in largul sau si poate purta conversatii mult mai degajate. Depinde doar de inventivitatea modelului pentru ca tot ceea ce are in jur sa prinda viata si sa atraga cat mai multi sponsori si doritori de sesiuni private.

Iar faptul ca Studio20 este primul studio din lume (si singurul in multe orase) certificat Jasmin la nivel Silver, nu poate decat sa incurajeze orice domnisoara sa se alature celui mai bun studio de videochat din lume. Indiferent daca abordeaza videochatul adult, non-adult sau glamour, va beneficia de conditii preferentiale, suport dedicat permanent si alte aspecte care se pot traduce simplu: mult mai multi bani castigati de la luna la luna.

Studio 20 isi mareste constant echipa de modele si, prin urmare, te asteapta si pe tine sa aplici chiar astazi pentru a lucra la cel mai bun studio de videochat din lume!

Date de contact:
Nume: Studio20
Email: videochat_studio20@yahoo.com
Telefon: 0724.777.757


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
videochat adult, videochat non-adult, cel mai bun studio de videochat, Studio20, videochat glamour, modele videochat, angajari videochat


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de

Vrei un job stabil si bani? Studio 20 face angajari in videochat

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 99
Ai toate motivele sa gandesti astfel, mai ales ca de cele mai multe ori, videochatul a fost portretizat intr-o maniera negativa in presa din Romania si asemuit cu prostitutia mascata, evaziunea fiscala si multe alte lucruri negative. Doar ca ar fi bine sa afli ca nu toate studiourile de videochat sunt asa. Spre exemplu, Studio20 este cel mai mare si mai premiat studio de videochat…
Vezi profilul