De ce sosetele cele mai bune se fac in Sebes?

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 72

Ciserom nu e pe piata romaneasca de ieri, de azi. De fapt, in 2017, compania implineste impresionanta varsta de 90 ani si nu da semne de oboseala. Cu o cifra de afaceri cu 15% mai mare fata de anii precedenti, dar si cu o calitate apreciata nu doar de romani, ci si de clienti din Germania, Anglia, Franţa, Elveţia,Spaniaşi SUA, nu putem sa nu ne intrebam care este reteta succesului celor de la CIorapi-SEbes-ROMania – numele de azi, Ciserom, fiindu-i dat abia dupa 1989.

In tot acest timp, ciorapii din Sebes au continuat sa fie produsi si recunoscuti pentru calitatea lor, fiind unul din motivele pentru care compania a supravietuit crizei economice. „Eticheta ‚Fabricat in Romania’ a inceput sa fie tot mai mult folosita in campaniile de promovare a diferitelor branduri autohtone.”, declara Constantin Ispir, Manager General Ciserom. „Desi pretul ramane un criteriu important in decizia de cumparare, revigorarea economiei romanesti dupa criza economica si cresterea puterii de cumparare a cetatenilor, a condus la o reorientare a clientului autohton catre calitate – aceasta diferentiind Ciserom de competitie.”

Folosind cea mai buna materie prima, deceniile de experienta, dar si aparatura de ultima generatie, Ciserom incearca in prezent sa atraga un segment mai tanar, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporita acordata sosetelor colorate si colectiilor tematice.

Chiar daca planul este de a aduce in firma oameni tineri, cu viziunea indreptata spre viitor, cei 320 angajati Ciserom raman sufletul intreprinderii. O dovada a acestui fapt o reprezinta Ioan Opincariu, maistrul atelierului de masini clasice: „Au trecut 45 ani de cand imi desfasor activitatea aici. Imi fac meseria cu drag, imi place ca toata lumea sa fie multumita si imi dau silinta mereu – consider ca respectul si profesionalismul sunt foarte importante. Pentru mine Ciserom reprezinta a doua mea casa si familie.”

‚Familie’ este un cuvant cheie, des pronuntat in fabrica, pentru ca desi are atributele unui business major, traditia calitatii Ciserom este rezultatul firesc al atitudinii pozitive a fiecarui angajat fata de munca sa si fata de colegi. Uneori, sentimentul de apartenenta se transmite din generatie in generatie: „Ambii parinti au lucrat aici, iar eu am copilarit in aceasta fabrica”, poveteste Marius Ordean, inginer mecanic intretinere si reparatii. „In fiecare zi imi vizitez parintii si le povestesc ce se mai intampla la fabrica, deoarece pentru noi toţi Ciserom inseamna foarte mult. Recomand sa ne pastram traditia,altfel suntem pierduti.”

Pe 1 Septembrie se va organiza o petrecere aniversara cu 400 invitati, care se vor bucura impreuna de primii 90 ani ai companiei şi realizarile acesteia. Iar povestea continua pentru ca, deşi Ciserom se regaseste pe paginile de internet ale contemporaneitatii, filele istoriei ii ghideaza pasii spre viitor.

Date de contact:
Nume: Maria Raicu
Functie: Pr
Email: maria.raicu@morethanpub.ro




Cuvinte cheie:
traditie, calitate, inovatie, sosete, romanesti, colorate


Comunicat publicat de: MORE THAN PUB (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de MORE THAN PUB

Nu esti fericit/a? Consuma peste!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 34
Iata 4 motive mai putin cunoscute pentru care ar trebui sa mananci peste: Previne astmul Nutritionistii americani au  publicat un studiu in National Library of Medicine care demonstreaza ca pestele inclus in dieta copiilor poate sa previna aparitia astmului. Studiul releva ca riscul asmului in cazul celor mici este diminuat cu pana la 24% odata ce introduci in alimentatia acestora pesti precum: sardine, ton, macrou,…

Tabara coolturala din Insula de Smarald

#Turism #Bucuresti Vizualizari: 45
Brandul cultural BookLand a venit cu un concept unic, care imbina atmosfera taberelor vechi cu aventuri, programe educative, dar si multa distractie. Lansata acum 5 ani, Tabara Coolturala BookLand a facut cunostinta si cu Irlanda, poposind in Comitatul Galway abia in 2015. Succesul taberei a dus la repetarea experientei si in anul urmator, iar in 2017, intre 14 si 21 iulie, ajunge din nou pe…

Vara asta cei mici sunt pe val

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 37
Atelierele creative dureaza aproximativ 90 min (cu pauza), fiind construite tematic de catre monitori calificati. Astfel, cei mici pot alege intre 3 ateliere distractive, unde vor fi fascinati de lucrurile noi pe care le vor invata: Astronomia si fizica pot fi distractive Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele…

Daca e vineri, ne distram invatand. Experimente in care apa este principala vedeta in cel mai mare parc acvatic din Romania!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 34
Vinerea aceasta, 23 Iunie, intre 15:00 si 17:00 GrittyHub vine sa-i invete pe copii (si nu numai) cum apa poate fi uimitoare, nu doar cand ne zbenguim in piscina, demonstrand cate experimente se pot face cu ea.  „GrittyHub si-a propus sa devina clubul copiilor cu pasiuni pe bune! Obiectivul nostru central este antrenamentul psihologic inteligent si inovativ al caracterului la copii si parintii acestora. Cu…

Tocăniță de ciuperci a la Chef Liviu Balint

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 47
Gustul surprinzător de bun și de aromat pe care Vegeta Clasic îl conferă mâncărurilor tradiționale este de neuitat și foarte ușor de recunoscut. Astfel că pentru o masă delicioasă și gustoasă pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o nouă rețetă – tocăniță de ciuperci. Este foarte ușor și rapid de preparat, iar ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: 5 ciuperci, 1 ardei…
Vezi profilul MORE THAN PUB