De ce sa inchiriezi o masina? Promotor Rent a Car - Partener de baza pentru afacerile de succes

În căutarea succesului unor mari afaceri, recuzita aferentă unei prime întâlniri constituie o bază solidă pentru construirea unor relaţii de afaceri de durată, iar maşina de serviciu devine astfel un pion de încredere în imaginea conturată, fiind adeseori mai importantă decât însaşi acţiunile listate de companie pe bursele de valori.

În mediul de business actual, timpul nu mai înseamnă  de mult bani, ci informaţie, iar rapiditatea cu care se difuzează o informaţie devine centrul nodal al oricărei activităţi.

Presaţi de timp şi întâlniri urgente, oamenii de business trebuie să circule mai repede decât informaţia pentru a ajunge prompt în delegaţii, conferinţe, ori evenimente din alte oraşe, aşa că închirierea unei maşini reprezintă o soluţie ideală.

Contactul direct este vital în comunităţile de business. El facilitează interacţinea şi consolidează relaţiile între antreprenori. Telefonul mobil, e-mail-ul sau faxul sunt doar nişte “voci fără chip”, de aceea prezenţa fizică este indispensabilă. Una dintre companiile care si-a castigat in timp respectul clientilor oferind automobile sigure, confortabile si la preturi avantajoase este Promotor Rent a Car.

În viaţa de business situaţiile imprevizibile pot apărea oricând, iar dacă sunt probleme cu maşina de business sau aceasta se află în service şi este impetuos necesară participarea la un eveniment, prin serviciile de închirieri masini, protocolul sacoului se poate transforma instantaneu în eticheta cailor putere.

Transferul catre aeroport pentru deplasarea  în delegaţii în alte ţări sau revenirea din străinătate nu trebuie puse în pericol de agitaţia şi aglomeraţia din Bucureşti, prin urmare, opţiunea închirierii unei maşini de calitate rămâne mai mult decât viabilă. Prin seriozitatea şi profesionalismul serviciilor de închirieri auto,  Promotor Rent a Car îşi propune să devină partenerul din umbră pentru succesul în business, în orice colţ al ţării s-ar afla acesta.

Va invitam totodata, sa profitam impreuna si de avantajele principale ale Inchirierii pe termen lung cu servicii incluse:

1. Financiare/ Fiscale :

– Chiria lunara presupune o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (realmente incomparabila cu creditul si leasing-ul finaciare, a caror amortizare este liniara).

– Avansul 0, neimplicand un efort investitional (in raport cu 10 -30 % avans la leasing-ul financiar) si neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu, maresc capacitatea de finantare a firmei.
– Fara Riscuri financiare – ce tin de intretinere, reparatii si, finalmente, valoarea de revanzare a masinii, care sunt preluate, in totalitate, de catre noi, dumneavoastra bucurandu-va de un flux de numerar mai transparent, mai previzibil, mai simplu.
2. Previzibilitate :
– Cost lunar unic si fix pe toata durata contractului.
– Toate taxele (rovinieta, impozit) , asigurarile (CASCO si RCA) plus un pachet complet de servicii ce include: vehicul de inlocuire, mentenanta, intretinere/reparatii, admnistrare anvelope, asistenta rutiera, ITP si reviziile, sunt incluse in costul lunar.
3. Flexibilitate :

Urmarim indeaproape nevoile dumneavoastra care, in mod firesc, evolueaza si asistam, prin ideea de contract flexibil, orice modificare legata de perioada de inchiriere, nr. de kilometri si, desigur, tipul autovehiculului.
Parteneriate si cu firme/companii nou infiintate, romanesti si/sau straine!

4. Siguranta si Confort: 

– Non-stop: asistenta rutiera + autovehicul la schimb, ori de cate ori este nevoie, = timp de imobilizare al autovehiculelor inexistent, practic, redus la zero si operativitatea team-rilor dumneavoastra care devin mai productive.
– Reviziile si reparatiile sunt operate la timp si corect, conform normelor producatorilor.
– Oferta personalizata, raportata nevoilor dumneavoastra, si mai multe detalii 24/7 la consultantii nostri care sunt mereu aproape!

Inchirieri de masini pe termen scurt, mediu si lung la pretul tau!

Date de contact:
Nume: Willy Gavriluta
Functie: CEO
Email: office@auto-rent.ro
Telefon: 0734 403 403


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
inchirieri auto, inchirieri masini, promotor rent a car, rent a car bucuresti, rent a car romania inchirieri auto bucuresti


Comunicat publicat de: Promotor Rent a Car (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Promotor Rent a Car

Sibiul, unul dintre orasele cu cea mai mare cerere pe piata de inchirieri auto din Romania

Sibiul, Capitala Culturala Europeana Sibiul s-a dezovoltat mai ales dupa ce a primit titlul de Capitala Culturala Europeana, in 2007. Aceasta a dus la investitii destul de importante in dezvoltarea orasului, ceea ce nu a ramas fara ecou. Pe langa vacantele pe care si le petrec aici din ce in ce mai multi, exista si un numar important de vizitatori care calatoresc aici in scop…

Noi facilitati pentru cei care apeleaza la servicii de inchirieri auto in Bacau cu Promotor Rent a Car

Unde si ce poti vedea in Bacau? Bacaul este unul dintre judetele care dispune de mai multe rezervatii naturale si arii protejate, care au potentialul de a atrage un numar mare de turisti straini. Printre acestea, se numara Lacul Bacau, Rezervatia Naturala Nemira si Lacul Lilieci. Din acest motiv, in aceasta zona traiesc multe specii de pasari foarte rare, care cu greu mai pot fi…

BMW X5 una dintre masinile cele mai populare din gama sa in randul celor care apeleaza la serviciile de inchirieri auto oferite de Promotor Rent a Car

BMW X5 este si una dintre ofertele cele mai atractive in aceasta primavara, la Promotor Rent a Car Bucuresti, fiind una dintre masinile cu cele mai multe dotari si facilitati incluse in pret. Daca inca nu esti sigur de beneficiile pe care ti le ofera aceasta masina, iata cateva dintre motivele pentru care aceasta este o alegere exceptionala. Dotari de ultima generatie Fiind unul dintre…

Cele mai convenabile oferte de inchirieri auto, in functie de calatoria pe care trebuie sa o faci.

Totusi, pentru a beneficia cat mai mult de avantajele inchirierii unei masini, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte. Iata cateva sfaturi pentru a intelege care sunt cele mai convenabile oferte de inchiriere auto din Bucuresti in functie de tipul de transport pe care dorim sa il asiguram. Confort pentru un drum lung Daca iti propui sa pleci in vacanta pentru o perioada mai…

Chevrolet Aveo, una dintre cele mai profitabile optiuni atunci cand vrei sa inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car

Una dintre masinile cele mai apreciate de catre cei care aleg sa apeleze la un serviciu de inchirieri auto este Chevrolet Aveo, dar pe langa aceasta, este si un model care aduce cateva beneficii la care nu te-ai fi gandit. Iata cateva dintre motivele pentru care Chevrolet Aveo este una dintre cele mai profitabile afaceri atunci cand vrei sa inchiriezi o masina in Bucuresti. O…
Vezi profilul Promotor Rent a Car