De ce sa cumparati teava rotunda sudata de la Mesteru Manole?

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 103

Teava rotunda sudata pe care Mesteru Manole o comercializeaza online si pe care o gasiti pe urmatorul link http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rotunda-sudata este un material de constructii ce face parte din gama celor metalice.
Aceasta detine o serie de particularitati speciale foarte cautate de specialistii in constructii.

Este important de retinut faptul ca teava rotunda sudata de pe mesterumanole.ro se utilizeaza in domeniul constructiilor metalice si nicidecum pentru transportul lichidelor sau gazelor de niciun fel.

Cum se obtine teava rotunda sudata?

Teava rotunda sudata se realizeaza prin trecerea in repetate randuri a unor fasii de tabla printr-o serie de role speciale, pana cand se obtina forma finala, adica circulara. Apoi, pentru realizarea materialului finit, foile respective sunt unite intre ele printr-o linie continua de sudura.

4 particularitati speciale pe care le au aceste tevi rotunde sudate

  1. Rezistenta ridicata – datorita formei circulare pe care o are, care este o forma geometrica cu o rezistenta foarte ridicata, teava rotunda sudata primeste o lunga durata de utilizare. Pentru ca aceasta durata de utilizare sa fie si linia de sudura cu care sunt unite fasiile de tabla contibuie din plin.
  2. Utilizari variate – datorita formei circulare, aceasta teava este folosita atat in constructia de auto, cat si in proiecte mai mari, cum ar fi realizarea de stalpi metalici sau cadre metalice, intarituri sau chiar anumite elemente speciale de design interior si exterior.
  3. Calitate buna – teava rotunda sudata este un material ce se realizeaza respectand o serie ridicata de standarde de calitate, standarde ce ofera garantia unor proiecte rezistente si calitative.
  4. Proprietati fizice – datorita faptului ca nu este tratata sub nicio forma, aceast material detine aceleasi proprietati fizice pe care materia prima (otel) din care este realizat le are, iar acest lucru permite specialistilor in constructii o analiza certa a calitatilor pe care acesta le are.

Analizand particularitatile mentionate anterior, particularitati ce sunt cerute de specialistii in constructii, acestea ofera acestora materialul pe care se pot baza atunci cand au nevoie sa realizeze proiecte durabile si rezistente.

teava rotunda sudata

Cateva lucruri de retinut despre teava rotunda sudata

Dupa cum am mentionat la inceput, este foarte important de retinut faptul ca acest material trebuie utilizat doar in domeniul constructiilor metalice de diferite tipuri si nu pentru a transporta gaze sau fluide de niciun fel.

Mai mult decat atat, un avantaj de luat in calcul este ca acum teava rotunda sudata poate fi cumparata online de la Mesteru Manole in dimensiuni diferite, avantaj care o face sa fie foarte fiabila si care ajuta la utilizarea sa in proiecte cu variabile diferite. Aceste dimensiuni se traduc in lungime si in grosimea peretiilor. Astfel, daca in cadrul unui proiect este necesara de o rezistenta mare se cumpara o teava rotunda sudata ce are peretii grosi, iar daca exista un proiect ce suporta o greutate mai mica, se poate alege una cu pereti mai subtiri.

De asemenea, forma sa si greutatea diferita ofera si un transport si o manipulare mai eficiente.

Date de contact:
Nume: Mesteru Manole
Functie: Mesteru Manole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava rotunda sudata, tevi rotunde sudate


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Ce inseamna si la ce folosesc niste cursuri de marketing online?

Orice companie care nu se afla in online, nu exista, iar pentru acesta, cine se ocupa de acel business trebuie sa faca niste cursuri de marketing online pentru a invata lucrurile de actualitate. Este o afirmatie dura, insa este cat se poate de reala intr-o lume in care mediul online a devenit din ce in ce mai cuprinzator, in special in zona promovarii si a…

Procesul de recuperare date HDD si siguranta oferita de un backup date

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 112
Necesitatea procesului de recuperare date HDD este un aspect ce nu are nevoie de niciun fel de motivare. Atat in domeniul privat, cat si in cel public, fie care vorbim de companii sau persoane fizice, pierderea de date are loc foarte des, in special din cauza absentei unui backup date. Este, desigur, un obicei pe care foarte putini oameni il au, cu atat mai mult…

Utilizand sporturi led va veti bucura de o serie de beneficii importante

Dupa cum spune si titlul daca alegeti sa utilizati sporturi led pentru a va ilumina diverse spatii, va veti bucura de o serie de beneficii pe care acestea le ofera. Noua tehnologie cu led pe care o utilizeaza si spoturile led, are o serie de calitati foarte importante din mai multe puncte de vedere. Cateva lucruri despre aceste sporturi led Spoturile led sunt una dintre…

Casa de expeditii detine un rol extrem de important in comert

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 139
Dupa cum spune si titlul o casa de expeditii detine o parte extrem de importanta in domeniul comertului si in special in activitatile de transport. Casa de expeditii este practic intermediarul pentru livrarea marfurilor si buna desfasurarea a comertului. Practic, aceasta are rol de a gestiona in cel mai bun mod atat cererile, cat si ofertele cu privire la marfuri astfel incat aceasta va oferi…

Tabla neagra striata si rezistenta la intemperii

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 141
Tabla neagra striata este un tip de material metalic cu o utilizare foarte specifica. Fiind foarte robusta, creata special ca sa reziste la intemperii, tabla neagra striata este destinata uzului in realizarea scarilor si cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un real pericol de alunecare, pe care il poate preveni multumita texturii speciale, proeminente, pe care o are. Detalii tehnice pentru…
Vezi profilul Suits Advertising