De ce gardul electric reprezinta cea mai eficienta metoda de protectie a unei ferme?

Daca esti administratorul unei ferme, atunci cu siguranta de-a lungul timpului te-ai confruntat cu o serie de provocari in urma carora ai fost pus in situatia de a lua decizii care mai de care mai importante.

Este adevarat ca de cele mai multe ori, lucrurile in teorie par foarte simple, insa odata pusi in situatia de a pune in practica toate aceste lucruri, s-ar putea sa realizam ca realitatea este putin diferita. O decizie deosebit de importanta este cea cu privire la metoda de protectie a fermelor proprii. Gardul electric reprezinta astazi una dintre cele mai eficiente metode de protectie a unei ferme pentru cei mai multi fermieri din lume.

Utilizarea electricitatii pentru protejarea unei ferme nu este o noutate avand in vedere ca aceasta este utilizata de peste 75 de ani in Europa si Noua Zeelanda in acest scop. Un sistem de gard electric poate fi cumparat de la Evolutiadan.ro la un pret avantajos, astfel ca acum reprezinta momentul perfect sa optezi pentru gard electric si sa iti protejezi ferma, eficient si fara costuri ridicate. Iata cateva motive pentru care gardul electric reprezinta actualmente una dintre cele mai bune solutii atunci cand vine vorba despre protectia unei ferme.

Gardul electric are un pret avantajos pe termen lung.

Spre deosebire de alte tipuri de gard pe care le putem utiliza in protectia unei ferme, gardul electric presupune intr-o prima etapa o investitie ceva mai ridicata, insa avantajul acestuia apare doar pe termen lung. Gardul electric nu necesita intretineri periodice avand in vedere ca toate elementele componente sunt rezistente chiar si in conditii de mediu mai putin prielnice. Situatia nu este insa asemanatoare in cazul gardului de lemn, spre exemplu care necesita intretinere periodica pentru a-si pastra calitatile in ceea ce priveste protectia fermei. Avand in vedere ca sistemul de gard electric este mult mai usor de intretinut, acesta il transforma intr-o alegere mult mai inteleapta pe care o putem face pentru ferma noastra.

Poate fi amplasat cu usurinta chiar si pe un teren dificil.

Avantajul major al gardului electric este in acelasi timp si faptul ca poate fi amplasat cu usurinta practic oriunde, chiar si pe un teren mai dificil. Numarul mici de componente necesare pe care il presupune un astfel de sistem il transforma intr-un tip de gard foarte flexibil, motiv pentru care reprezinta si o metoda de protectie de top in randul a numerosi fermieri din intreaga lume.

Este extrem de util in „educarea animalelor”

Practic este imposibil sa educam animalele prin orice metoda conventionala avand in vedere ca acestora le lipseste gandirea si ratiunea. Sistemul de gard electric insa, le poate ajuta pe acestea sa inteleaga ca nu au voie sa paraseasca respectivul perimetru, fara a le vatama. Gardul electric emite socuri de o intensitate scazuta, dar acest lucru este suficient pentru animale sa inteleaga ca nu pot parasi respectiva arie.

Www.evolutiadan.ro este un magazin online in cadrul caruia regasim numeroase produse zootehnice, printre care si gard electric, adapatoare pentru animale, covorase de cauciuc pentru grajd, precum si alte produse pe care le putem achizitiona la preturi concurentiale.

Nume: Malvina PR
Functie: Marketing
Email: evolutiadan@gmail.com
Telefon: 0744870201