De ce este numele de domeniu un factor atat de important pentru succesul unei afaceri online?

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 77

Inregistrarea numelui de domeniu este cu siguranta un capitol deosebit de important pentru orice webmaster, indiferent ca vorbim despre afaceri online, bloguri sau alte tipuri de site-uri web. In general, atunci cand suntem pusi in situatia de a alege si respectiv a inregistra un nume de domeniu, fiecare dintre noi este tentat sa aleaga nume de domenii care mai de care mai sofisticate si prea putin reprezentative pentru activitatea pe care o desfasuram, astfel ca am putea spune ca incalcam una dintre regulile de aur ale alegerii numelui de domeniu.

In ceea ce priveste inregistrarea unui nume de domeniu, aceasta actiune este una cat se poate de facil de intreprins avand in vedere ca exista la ora actuala un numar imens de firme care ne pun la dispozitie astfel de servicii. http://www.gazduire.ro/ este spre exemplu un loc excelent unde putem obtine astfel de servicii la preturi de-a dreptul concurentiale. Insa, lasand la o parte acest aspect, haideti sa descoperim impreuna de ce numele de domeniu joaca un rol important pentru succesul unei afaceri.

Numele de domeniu, adresa la care ne gasesc utilizatorii

Acest aspect este cu siguranta unul dintre factorii pe care trebuie sa ii luam in calcul atunci cand alegem un nume de domeniu. Este foarte bine cunoscut faptul ca utilizatorii nu se straduiesc foarte mult sa retina nume de domenii foarte lungi sau care sunt foarte greu de reamintit. In acest sens, o regula de baza a alegerii acestor nume este aceea de a opta pentru un nume de domeniu cat mai scurt si implicit cat mai usor de reamintit. In acest fel, utilizatorii isi vor aduce cu usurinta aminte de dumneavoastra si cu siguranta nu vor ezita sa revina ori de cate ori au nevoie de serviciile si produsele pe care le comercializati. Din acest punct de vedere, este mai mult decat evident ca acest amanunt simplu poate contribui la succesul unei afaceri in timp.

Cat de importante sunt extensiile aferente numelor de domeniu?

Extensiile inseamna atat o localizare geografica a unui site, precum si o modalitate mult mai usoara de a fi gasiti de catre clientii carora ne adresam. In general, daca oamenii cunosc faptul ca o companie se regaseste pe teritoriul Romaniei, cu siguranta acestia vor tasta dupa adresa web extensia .ro. In situatia in care afacerea dumneavoastra este destinata si utilizatorilor din exteriorul Romaniei, atunci cu siguranta extensiile .com, . org, etc. sunt mult mai potrivite.

Sc Gazduire Web Srl este una dintre cele mai bine cotate companii din Romania care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii la preturi cu adevarat accesibile.

Nume: Malvina PR
Email: gazduire2016@gmail.com
Telefon: -

domenii.ro, inregistrare domenii, domenii