CursValuta.ro - site-ul cu cele mai bune informatii valutare

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 117

CursValuta.ro este un site care doreste sa vina in sprijinul celor care sunt interesati de piata valutara cu informatii legate de cursul valutar si cu cele mai noi si utile stiri legate de acest domeniu.

Conceptul pe baza caruia a fost lansat site-ul CuValuta.ro si care va fi transpus in modul de functionare al acestuia, este acela de a fi o sursa de informatii permanent actualizata si continuu imbunatatita.

Site-ul doreste sa fie mai mult decat o simpla pagina pe care sunt afisate cursurile valutare ale principalelor monede. Acesta este deschis sugestiilor vizitatorilor, incercand sa le ofere toate informatiile de care acestia au nevoie. Dezvoltarea site-ului pe viitor se va face in functie de feedback-ul primit de la utilizatori.

CuValuta.ro a fost gandit si realizat cu un layout usor de utilizat care ofera vizitatorilor scurtaturi catre informatiile de interes, impartite pe mai multe sectiuni:

1. Cursul valutar al monedelor principale – fiind un site destinat domeniului valutar, prima pagina este dedicata exclusiv cursului valutar al principalelor monede tranzactionate in Romania. Tabelul in care sunt inscrise cotatiile diverselor monede, graficul cu ajutorul caruia se poate verifica evolutia uneia sau a mai multor monede in ultima perioada de timp sau prin intermediul caruia se poate face o comparatie a evolutiei acestora, dar si articolul care descrie in cateva cuvinte despre cursul BNR sunt primele informatii cu care site-ul isi intampina vizitatorii.

2. Stiri – aceasta sectiune este actualizata in permanenta cu stiri care pot ajuta vizitatorii cu informatii referitoare la evolutia diverselor monede de-a lungul timpului, cu predictii referitoare la piata valutara facute de specialistii in domeniu sau chiar cu sfaturi bune de urmat in cazul in care se impun plati in alte monede decat cea nationala.

3. Convertor valutar – sectiunea este rezervata aplicatiei cu ajutorul careia se pot converti instant diverse monede intre ele. Convertorul valutar de pe CuValuta.ro functioneaza prin simpla introducere a sumei in dreptul monedei ce se doreste a fi convertita, softul afisand instant contravaloarea sumei respective in celelalte monede.

4. Istoric valute – CuValuta.ro pune la dispozitia vizitatorilor si o sectiune in care acestia pot verifica evolutia diverselor monede pe o anumita perioada de timp.

5. Lista banci – aceasta sectiune a fost creata ca un bonus pentru vizitatorii site-ului. Toti cei interesati de bani, de cursul valutar BNR, dar si de tranzactiile valutare, au nevoie la un moment dat de banci. Site-ul ofera o lista completa a bancilor din Romania care contine numele acestora in ordine alfabetica, dar si toate detaliile de contact ale sediilor centrale.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
curs valutar


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 109
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 114
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 106
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 140
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010