Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 135

Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice.

Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă plăcută de divertisment.

Cursurile particulare de dans se desfășoară într-o atmosferă plăcută, la un nivel adaptat cursantului, astfel încât progresul este rapid, iar rezultatele maxime.

Participând la cursuri private ai posibilitatea de a decide personal, ceea ce dorești să înveți, dar și când, flexibilitatea fiind unul dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi.

Înscrierile încep din data de 15 Februarie 2017, iar cursurile se vor desfășura în București, începând cu luna Martie. Antrenamentele vor fi susținute la sala de dans pusă la dispoziție de către organizatori, sau în orice altă locație aleasă de către cursanți.

Fiecare cursant va avea posibilitatea de a alege instructorul preferat,dintr-o serie de dansatori profesioniști, cu renume național dar și internațional și de a participa la curs împreună cu partenerul sau partenera.

Fiecare ședință va avea durata de o oră, iar în funcție de numărul de lecții dorit, participanții au posibilitatea de a alege pachetul care li se potrivește cel mai bine. În cazul unor preferințe speciale, se va putea beneficia și de o ofertă personalizată.

Stiluri de dans

Dansurile latino sunt originare din America Latină, având anumite rădăcini și influențe africane dar și europene și reprezintă un stil prin care se exprimă forță și sentiment. Muzica este cea care ghidează acest stil, influențând în mod direct viteza și măsura pașilor de dans, dar și sentimentul exprimat, care poate varia de la energie la senzualitate.

Termenul de dansuri latino cuprinde astăzi mai multe stiluri principale, provenite din diferite zone ale lumii, cele mai populare fiind: Salsa, Cha Cha și Bachata.

Kizomba este unul dintre cele mai populare dansuri originare din Angola. Muzica este caracterizată de un ritm lent și romantic, având o notă senzuală, cu influențe ale ritmului african, dar și haitian. Cele mai multe cântece sunt în limba portugheză.

În cadrul cursurilor particulare se poate opta pentru următoarele stiluri:

 • Salsa
 • Cha Cha
 • Bachata
 • Pachanga
 • Kizomba
 • Vals (Dansul mirilor)

Avantaje ale lecțiilor private de dans:

 • Curs personalizat
 • Progres rapid
 • Eficiență
 • Flexibilitate
 • Profesionalism

Pentru informații, detalii suplimentare și înscrieri vă rugăm să ne contactați la +04 740 644 309

Pe e-mail putem fi contactati la adresa contact@cursuri-salsa.ro, sau pe site www.cursuri-salsa.ro

 

Date de contact:
Nume: Adi Plesa
Functie: Instructor
Email: contact@cursuri-salsa.ro
Telefon: 0740 644 309
Cuvinte cheie:
cursuri de salsa


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 104
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 98
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

S-a lansat un soft denumit dupa ordinul 400/2015, SCIM400

#IT&C #Brasov Vizualizari: 103
Ordinul 400/2015 privind standardele de control intern managerial a fost modificat incepand cu anul 2016, odata cu aprobarea ordinului 200 ce regelementeaza modificari majore aduse in cadrul modului de tratare a protocoalelor operationale in institutiile bugetare. Tot ceea ce era dictat de vechiul ordin 946 trebuie modificat in prezent, pentru a se alinia la noile standarde europene, punand functionarii publici in fata unei munci coplesitoare,…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010