Cursuri de calificare Logics

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 288

In ziua de azi piata fortei de munca isi schimba constant cerintele, in principal datorita ratei ridicate a cifrei de afaceri pentru competentele necesare si a modificarilor privind legea afacerilor.

Acest lucru poate parea foarte dificil, dar rezolvarea este destul de simpla prin inscrierea la cursuri de calificare.

Cursurile de calificare pot ajuta atat afacerea sa performeze si sa aduca un profit mai mare, cat si angajatii, ridicandu-le moralul si oferindu-le noi solutii la problemele cu care se confrunta la locul de munca.

Cum poate ajuta afacerea?

 • In functie de punctele slabe ale afacerii se pot deduce ce cursuri ar trebui sa urmeze unul sau mai multi angajati. Prin aceste certificari anagajatii pot ajuta business-ul sa elimine aceste puncte si chiar sa le transforme in unele forte.
 • Datorita acestor calificari, afacerea poate detine un serviciu de clienti mai bine pus la punct, un mediu de lucru mai sigur si mai productiv.
 • Oferind cursuri de calificare, anagajatii se vor simti apreciati de aceasta investitie, iar loialitatea si rata de retentie va creste.

Ce beneficii au asupra angajatilor?

 • Dobandind o noua competenta poate veni cu idei inovative care sa ajute afacerea si astfel sa le creasca stima de sine.
 • Prin acumularea de noi informatii si calificari pot avansa in companie, avand noi perspective si un salariu, implicit mai bun.
 • Ajuta la gasirea rapida a unor solutii competente, scutindu-i de frustrarile presiunii de a rezolva in timp cat mai scurt o problema.
 • Investind in pregatirea lor profesionala, acestia se vor simti apreciati si vor vedea compania ca pe un loc in care oamenii sunt apreciati si nu constransi.

Este dificil sa se tina pasul cu instrumentele care ajuta la cresterea afacerii, insa Logics vine in ajutor cu urmatoarele cursuri de calificare:

 • Barman – durata este de 6 saptamani (teorie + practica)
 • Ospatar – durata este de 18 saptamani
 • Cosmetician – durata este de 6 luni
 • Tehnician maseur – durata este de 6 luni
 • Stilist protezist unghii – durata este de 3 saptamani
 • Agent de curatenie – durata este de 10 saptamani

La sfarsitul fiecarui curs, toti cursantii vor primi o diploma de calificare atestata de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC.

Pentru mai multe detalii legate de structura acestor cursuri si de inscriere, accesati site-ul: https://www.logicscursuricalificare.ro/Cuvinte cheie:
cursuri de calificare, cursuri calificare


Comunicat publicat de: Concept24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Pasionat de agricultura? Titan Machinery iti vine ajutor cu o gama diversa de servicii si utilaje agricole!

#Agricultura #Bucuresti Vizualizari: 134
Lucrarile agricole de camp in luna mai In cultura plantelor de camp: Prasitul – pentru eliminarea tuturor buruienilor Semanatul – culturilor de dovlecei, pepeni, fasole etc., dar nu inainte de pregatirea temeinica a patului germinativ Fertilizarea solului – cu ingrasaminte bio sau chimice Cositul – dupa ce 25% din plante au inflorit, altfel plantele de cultura isi pierd din vigoare, ceea ce reduce durata de…

Camere video profesionale, CbsPro

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 173
Video de nunta Nunta este una din cele mai fericite zile din viata unui cuplu. Prin urmare, captarea emotiei si a frumusetei acestei speciale zi este extrem de importanta. Pentru un pasionat video este extrem de usor sa devina un antreprenor de succes si sa-si inceapa portofoliul prin filmarea catorva cadre cu familia si prietenii. Nunta este un moment foarte emotionant si scump, tocmai de…

Pompe de beton CIFA de la Karpathia

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 181
Dezvoltatorii imobiliari spun ca locuintele se scumpesc din cauza costurilor de constructie. Constructorii se plang de greutatea de a mai gasi forta de munca ieftina. Producatorii de materiale de constructie sustin ca majorarile de pret la energie duc inevitabil la scumpiri. Dar profiturile tuturor sunt infloritoare, iar anul 2017 se anunta si mai scump pentru constructiile autohtone. Semn al maturizarii pietei, dar si al cresterii…

Despre camioane, prosperitate si viitor - DafTrucks

#Auto / Moto #Cluj Vizualizari: 164
Transport intre tari si localitati Camioanele pot sa ajunga aproape oriunde. Mici sau mari, sunt cele mai importante mijloace pentru a transporta marfuri si produse. Aproape orice lucru din casa si birou, la un moment dat, au fost transportate cu un camion. Importanta industriei de camioane nu trebuie subestimata. Camioanele sunt atat de vitale pentru eonomia si supravietuirea noastra, de fapt, o singura saptamana fara…
Vezi profilul Concept24