Cum să începeți o firma de transport persoane

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 77

Pornirea unei firme de transport de persoane necesită o cheltuială mare de capital . Trebuie să aveți un garaj unde să vă depozitați vehiculele atunci când nu sunt folosite și să facă reparații de bază.

Pornirea unei firme de transport de persoane necesită o cheltuială mare de capital . Trebuie să aveți un garaj unde să vă depozitați vehiculele atunci când nu sunt folosite și să facă reparații de bază. În unele orașe, trebuie să aveți o flotă de cel puțin 25 de vehicule pentru a începe o companie. Alte orașe vă cer să vă operați compania de transport de pasageri 24 de ore pe zi, ceea ce presupune angajarea mai multor șoferi. Cunoașteți reglementările pentru orașul dvs. înainte de a investi în afacerea dvs. de transport terestru.

Pregătiți un plan de afaceri pentru compania dvs. de transport de călători. Stabiliți obiective clare pentru profit prin afișarea tarifelor și a locațiilor anticipate ale pieței. Exista cheltuieli, cum ar fi forța de muncă, vehiculele, asigurările, combustibilul și întreținerea. Cercetați temeinic piața pe măsură ca sa vă pregătiți planul.

Achiziționați finanțare pentru compania dvs. de transport de persoane. Informațiile pe care le-ați adunat pentru planul dvs. de afaceri devin parte din prezentarea dvs. către instituțiile de creditare pentru finanțarea afacerii dvs.

Faceti angajari. În funcție de starea dvs. și de numărul de pasageri permisi în vehiculele dvs., oricine conduce unul dintre vehiculele dvs. închiriate trebuie să aibă vârsta de 18 ani și un permis de conducere valabil. În plus, trebuie să aibă permis de sofer. Dacă transportați mai mult de 16 pasageri la un moment dat, șoferii au nevoie de o licență de conducere comercială.

Înregistrați-vă afacerea la biroul secretarului de stat din statul dvs. Configurați numerele de identificare fiscale de stat și federale, astfel încât să puteți plăti taxele pe care le colectați din tarif. Plătiți toate taxele.

Achiziționați vehiculele dvs. Trimiteți-le la inspecțiile corespunzătoare vehiculelor solicitate de guvernul de stat și plătiți taxele de licențiere. Modificați vehiculele, după cum este necesar. Aceasta include instalarea de contoare, echipamente de comunicații și scuturi de siguranță între șofer și pasageri.

Înființați biroul de afaceri și garajul de depozitare / întreținere. Achiziționați calculatoarele, telefoanele și alte echipamente de birou necesare pentru a organiza o afacere. Cumpărați echipament de comunicare pentru a putea comunica cu șoferii.

Solicitați o licență de afaceri în municipalitatea în care vă desfășurați afacerea. O emblemă afișată în cabina dvs. de la această agenție de licențiere vă informează pe clienții dvs. că urmați un set de linii directoare stabilite pentru autobuze. Plătiți toate taxele pentru licența de afaceri.

Transportul de pasageri include angajamente cu transportul de pasageri și transportul în masă, autostrăzile și căile ferate, precum și operatorii de croazieră și autobuz. Am ajutat companiile din industrie să optimizeze utilizarea flotei, să îmbunătățească infrastructura regională, să-și definească cu succes piețele și câmpurile de luptă și să evalueze și să urmărească apropierea – regionale, verticale și orientate către clienți – având în vedere activitatea principală a acestora.

Experiența în consultanța în domeniul transportului de pasageri include activități în următoarele domenii strategice și operaționale:

Strategie de creștere a unităților corporative și de afaceri

Schimbări strategice

Îmbunătățirea performanței și managementul lanțului de aprovizionare

Relațiile de muncă

Optimizarea flotelor și rețelelor

Tehnologia de informație

Strategia clientului, inclusiv marketingul și prețurile

Strategia de portofoliu

Rezultate livrare

Firma noastra de stabileste o puternică fuziune și achiziții și un obiectiv privat de capital privat la munca noastră. Colaborând cu grupul nostru de investiții private și cu experți în practici de fuziuni și achiziții, putem ajuta clienții să evalueze tranzacțiile potențiale prin intermediul diligenței și să realizeze fuziuni și achiziții și integrarea după fuziune.

Date de contact:
Email: contact@transport-personal.ro
Telefon: 0745 121 391
Cuvinte cheie:
firma de transport persoane firma transport persoane


Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Transport persoane cu Lukadi

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 63
Transportul reprezintă mișcarea oamenilor, a animalelor și a bunurilor de la o locație la alta. Modurile de transport includ transportul aerian, feroviar, rutier, apă, cablu, conducte și spațiu. Câmpul poate fi împărțit în infrastructură, vehicule și operațiuni. Transportul este important deoarece permite comerțul între oameni, esențial pentru dezvoltarea civilizațiilor. Infrastructura de transport constă în instalații fixe, inclusiv drumuri, căi ferate, căi aeriene, căi navigabile, canale…

Beneficiile transportului public

Transportul cu autobuzul poate oferi o alternativă viabilă călătoriilor cu automobilul personal, iar transportul persoanelor din Ilfov va ajuta in aceasta privinta. Dovezile sugerează că transportul public are potențialul de a înlocui cu 21% din călătoriile de mașini existente în zonele urbane. Și, deși autobuzele sunt folosite mai mult decât orice altă opțiune de transport public pentru călătoriile locale, firma noastra de transport persoane Ilfov,…

Generalitati despre transportul public

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 66
Transportul public (cunoscut și sub numele de transport public, de tranzit public sau de tranzit în masă) este un serviciu comun de transport de călători care este disponibil pentru publicul larg. Modurile de transport public includ autobuze urbane, troleibuze, tramvaie (sau feroviar) și trenuri de pasageri, tranzit rapid (metrou / metrou / metrou etc.). Majoritatea sistemelor de transport în comun se îndreaptă către un orar…

Beneficiile blogului si ale bloggingului

Acum 20 de ani, blogurile nu existau. Astăzi, există peste 150 de milioane. Totuși, exista o multime de oameni care nu cred că un blog este cel mai important lucru pe care o afacere, cauză sau persoană îl poate face pentru a avansa online. Chiar dacă blogging-ul are un impact mare, majoritatea oamenilor nu obțin ceea ce face ca blogging-ul să fie atât de puternic,…

Servicii oferite de firma Tractari auto Bucuresti

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 70
Tractari auto Bucuresti va ofera urmatoaraele servicii: Asigurăm tractari auto non-stop, oriunde în țară, în timp record și la prețuri accesibile. Indiferent că este vorba despre autoturisme de dimensiuni mici, autoutilitare, TIR-uri, utilaje sau tractoare, echipajul specializat se deplasează la dumneavoastră cu platforma adecvată nevoilor de tractare. Constatăm gradul de avarii, găsim soluția potrivită pentru aducerea autovehiculului pe partea carosabilă, fără a provoca daune și…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL