Cum sa cumperi un videoproiector

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 62

Videoproiectoarele sunt instrumente populare si eficiente de prezentare ce pot fi folosite atat in salile de clasa, cat si pentru afaceri, biserici, grupuri sau pentru divertisment, chiar la dumneavoastra acasa. Inainte de a cumpara un videoproiector, luati in considerare scopul in care doriti sa il folositi, dar si numarul persoanelor ce compun audienta.

Pasul 1. Orientati-va in functie de spatial si modul in care veti folosi videoproiectorul. Acest lucru va va ajuta sa stability cele mai importante caracteristici pe care sa le aveti in vedere atunci cand cumparati un videoproiector.

De exemplu, greutatea ar putea fi un factor de decizie in cazul in care va trebui sa il transportati in mod frecvent. Insa, daca veti achizitiona un videoproiector led pentru o instalare fixa, greutatea nu va fi la fel de importanta.

Pasul 2. Informati-va cu privire la factorii ce va vor ajuta sa evaluate videoproiectoarele.

Rezolutia este un factor major. Videoproiectoarele folosite pentru vizionarea filmelor intr-o camera mare sau pentru un public larg, de exemplu, vor necesita o rezolutie mai mare decat cele utilizate pentru prezentarile PowerPoint de la birou. Este indicat sa alegeti un videoproiector cu o rezolutie sufiecient de mare, adaptata scopului in care va fi utilizat acesta. O rezolutie de 800×600 DPI este in general destinata pentru prezentarile PowerPoint dintr-o sala de conferinta sau birou. O rezolutie de 1024×768 DPI sau mai mare permite o proiectare mai detaliata, iar una de 1280×1024 adauga un plus de calitate imaginii.

Luminozitatea si contrastul sunt elemente importante in ceea ce priveste calitatea imaginii. Luminozitatea videoproiectoarelor este masurata in lumeni, al caror numar variaza de la 500 la 1000 pentru spatiile mici, intunecate si ajunge pana la 2000 pentru camerele mari, illuminate intens.

Pasul 3. Comparati mai multe videoproiectoare. Asta va va ajuta sa evaluate luminozitatea, contrastul, si chiar nivelul de zgomot emis in timpul operatiunii, factori care vor ajuta in luarea deciziei. Compara dintr-o gama variata de videoproiectoare aici.

Pasul 4. Sa zicem ca il amplasati intr-un living, sau o sala de birouri, unde se tin intruniri de afaceri, iar mobile este de un mahon elegant. Ce vreau sa zic este ca e important si design-ul aparatului ales. Alegeti un videopriector negru daca aveti o mobile inchisa la culoare, si multe elemente de culoare inchisa in incapere. Daca tineti cursuri intr-un amfiteatru, unde, peretii sunt albi, va recomand sa alegeti un videoproiector alb, astfel se va asorta mai bine cu lustrele, bancile si celelalte elemente de culoarea deschisa. Pana la urma, culoarea si design-ul este un element de alegere, fiecare persoana avand gustul propiu, de aceea, alegerea va ramane dumneavoastra.

Techstar va ofera sansa de a achizitiona un videoproiector ieftin, la o calitate superioara, care va va ajuta sa aveti cele mai aspectuase prezentari!

Date de contact:
Nume: TechStar
Functie: Administrator
Email: contact@techstar.ro
Telefon: 0773 991 365
Cuvinte cheie:
videoproiectoare


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 100
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 105
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 98
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 135
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010