Cum sa alegi casa perfecta si ce trebuie sa verifici inainte sa contactezi un vanzator de pe casedevanzare.ro?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 114

Alegerea unei case nu este o misiune deloc usoara. De la cautarea in cadrul unor liste interminabile de anunturi imobiliare, pana la contactarea vanzatorilor si vizionarea imobilului, este un drum presarat cu sute de intrebari.

Gasirea unei case de vanzare ieftine, mai ales atunci cand anuntul de vanzare vine de la un particular, poate sa nu fie intotdeauna garantia unei afaceri profitabile. Iata cateva sugestii pe care casedevanzare.ro vi le da pentru a gasi o casa de vanzare la un pret cu adevarat avantajos si detaliile la care trebuie aruncata o privire atenta.

Gradul de finisare a casei de vanzare

In multe din cazuri, casele sau vilele de vanzare pe care le vedem la un pret foarte bun in anunturile imobiliare sunt de fapt semifinisate. De aceea, este de luat in calcul si acest aspect in momentul in care negociati pretul sau faceti o alegere, mai ales ca gradul de finisare poate influenta pretul cu cel putin 15-20%.

Costurile de renovare ale unei case de vanzare care a mai fost locuita

Atunci cand casa sau vila de vanzare pe care ai gasit-o a mai fost locuita, vei fi probabil nevoit sa mai faci anumite investii. Indiferent de cum este intretinuta, probabil vei dori sa faci o renovare si o redecorare a locuintei si, astfel, la suma totala pe care esti dispus sa o platesti pentru o casa de vanzare, se mai adauga si investitiile ulterioare.

Utilitatile sunt cele mai scumpe

Aspectele legate de utilitati sunt mult mai importante decat considera majoritatea cumparatorilor care sunt in cautarea unei case de vanzare ieftine. Atunci cand a fost gasit un anunt imobiliar care prezinta intr-un mod atractiv spatiul imobiliar de vanzare si atunci cand ne place o casa, exista tentatia sa trecem cu vederea anumite aspecte. De exemplu, o casa sau o vila care arata foarte bine poate fi foarte atractiva chiar daca nu are inca instalat un sistem de incalzire, apa curenta sau alte utilitati. Desi aceste probleme se pot rezolva ulterior, nu trebuie sa acceptam oferta mult prea usor. Trebuie avut in vedere, ca atunci cand se construieste o casa, reteaua electrica, cea sanitara si incalzirea sunt cele mai costisitoare aspecte.

Impozite si taxe

Valoarea impozitelor anuale este lucru care poate constitui ulterior un element de surpriza si este bine sa fim atenti inca de la inceput si la acest aspect. In plus, la cumpararea unei case, trebuie sa stim ca exista mai multe taxe si un impozit un impozit de vanzare cuprins intre 1% si 3% din valoarea imobilului, pe care vanzatorul ar putea sa il invoce in negocierile care au loc.

Pentru cele  mai noi anunturi imobiliare de vanzare, vizitati site-ul:  https://www.casedevanzare.ro/anunturi-case-de-vanzareCuvinte cheie:
case de vanzare, anunturi imobiliare, vile de vanzare, vanzari case, case ieftine de vanzare, case de vanzare ieftine, vanzari imobiliare, anuntul imobiliar


Comunicat publicat de: TopSEO (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de TopSEO

Ce inseamna de fapt investitia in bunuri imobiliare si care sunt cele mai profitabile alegeri?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 42
Proprietatile imobiliare cele mai inchiriate Chiar daca ti-ai propus sa cumperi o casa sau un apartament pentru a-l vinde mai tarziu la un alt pret, trebuie sa iei in considerare si posibilitatea inchirierii acestuia pentru o anumita perioada. Din acest punct de vedere, cele mai bine cotate sunt apartamentele de vanzare  cu doua camere si garsonierele. Un alt lucru care influenteaza cat de repede vei…

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un teren intravilan ieftin?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 68
Daca te gandesti de ceva vreme sa cumperi un teren intravilan, insa cautarea prin anunturile imobiliare ti se pare fara sfarsit si rezultate, iata cateva aspecte care ar trebui sa te ghideze in cautarile pe care le faci. Localizarea In ultimii cativa ani, tendinta extinderii si dezvoltarii urbane catre exteriorul oraselor este tot mai accentuata. Aceasta face ca terenurile de vanzare care se afla in…

Cum afli daca apartamentul de vanzare gasit se potriveste nevoilor tale?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 122
Iata cateva dintre lucrurile care te vor ajuta sa iti dai seama daca apartamentul de vanzare pe care l-ai gasit se potriveste sau nu nevoilor tale. Apartamentul si stilul de viata Daca ai gasit un apartament de vanzare ieftin si minunat, la un pret mai mult decat convenabil, dar care este localizat undeva in suburbie sau departe de locul tau de munca, nu va fi…
Vezi profilul TopSEO