Cum poti apela la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 42

In ultimii ani, romanii au inceput sa apeleze din ce in ce mai mult la serviciile de inchirieri auto, fie pentru a pleca in concedii, fie pentru a participa la diverse evenimente speciale. Chiar si turistii straini, atunci cand ajung la noi in tara, apeleaza adeseori la companii de inchirieri auto din Bucuresti pentru a se deplasa in siguranta si confort in cautarea aventurii. Indiferent de motivul pentru care ne dorim sa inchiriem o masina, este esential sa studiem oferta cu atentie si sa punem in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei companii de inchirieri auto din Bucuresti, pentru a fi siguri ca am luat decizia corecta.

Este foarte important sa ne facem temele dinainte si sa nu ne aruncam la prima oferta care ne iese in cale. Ca in orice domeniu de activitate, exista si firme neserioase care, din dorinta de a atrage cat mai multi clienti, nu practica o transparenta totala, in special vizavi de preturile oferite. Asadar, unele din cele mai importante elemente care ne vor ajuta sa luam o decizie buna sunt seriozitatea, transparenta si profesionalismul companiei de inchirieri auto din Bucuresti. Inainte de a semna un contract, asigura-te ca ti s-au explicat termenii si conditiile pana in cel mai mic detaliu.

FocusRent este o companie ce ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni de peste 10 ani. De-a lungul timpului, portofoliul sau a adunat nenumarati clienti loiali, care acum se bucura de discount-uri si avantaje speciale, apeland cu incredere la serviciile sale de fiecare data.

Cum poti apela la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti oferite de FocusRent?

Pentru ca timpul este pretios pentru toata lumea, FocusRent are grija sa nu iti rapeasca mai mult de cinci minute pentru a face o rezervare. Accesand homepage-ul site-ului, vei gasi un formular online pentru rezervari rapide, unde trebuie sa completezi tipul masinii pe care doresti sa o inchiriezi, perioada de inchiriere si serviciile optionale, daca doresti. Dupa ce ai completat acesti pasi, calculatorul iti va afisa suma pe care trebuie sa o platesti. Corect, transparent si rapid!

Urmatorul pas este reprezentat de completarea sectiunii “detalii personale”, unde trebuie sa mentionezi numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, si alte observatii, daca ai. Apesi pe butonul “Trimite” si gata, rezervarea este facuta! Pe adresa de e-mail mentionata vei primi confirmarea rezervarii, iar in cel mai scurt timp, un operator FocusRent te va contacta telefonic pentru a stabili detaliile livrarii si semnarii contractului.

Avantajele de a apela la FocusRent, companie de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni

Flota de inchirieri auto din Bucuresti a companiei FocusRent include peste 14 modele de masini care acopera toate segmentele pietei auto, de la masini de oras, masini economice, pana la SUV-uri, masini cu transmisie automata, modele din clasa premium precum Audi A4 sau BMW X5, precum si microbuze 8+1.

In plus, apeland la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti oferite de FocusRent, vei beneficia de:

– flota noua de masini fara limita de kilometri impusa
– suport pentru clienti 24/7, disponibil prin call center-ul FocusRent
– garantarea calitatii si sigurantei prin inspectii tehnice riguroase frecvente ale masinilor
– RCA, full CASCO si rovinieta incluse in pret
– livrare gratuita oriunde in Bucuresti
– inlocuirea gratuita a masinii in caz de avarie

Date de contact:
Nume: FocusRent
Email: focus_rent@yahoo.com
Cuvinte cheie:
inchirieri auto, inchirieri auto Bucuresti


Comunicat publicat de: FocusRent (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FocusRent

Rent a car aeroport Otopeni: Fii alaturi de cei dragi de Paste

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 119
Cu toate acestea, legaturile stabilite atat cu oamenii, cat si cu locurile patriei nu se pot compara cu nimic altceva, astfel incat multe persoane se intorc periodic in tara pentru cateva zile alaturi de cei dragi. Serviciile de inchirieri auto sunt cea mai rapida si eficienta modalitate de transport in acele cateva zile petrecute in tara . FocusRent, una dintre cele mai cunoscute companii in…

Rent a car pe termen lung pentru firme si companii

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 106
Serviciile de rent a car pentru companii reprezinta o varianta mai ieftina si mai eficienta decat o flota proprie sau in sistem leasing. FocusRent este o companie care ofera servicii de rent a car pe termen lung si care se asigura ca toti clientii sai obtin exact ceea ce au nevoie de la o masina. Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de…
Vezi profilul FocusRent