Cum alegi cea mai buna bicicleta de la Bekid pentru copilul tau?

Sezonul cald se apropie cu pasi repezi, iar acest lucru reprezinta fara doar si poate un motiv de bucurie atat pentru noi parintii, precum si pentru cei mici.

 

Sezonul cald se apropie cu pasi repezi, iar acest lucru reprezinta fara doar si poate un motiv de bucurie atat pentru noi parintii, precum si pentru cei mici. Primavara este anotimpul perfect de a ne recreea in natura, mai ales atunci cand vorbim despre copiii nostri plini de energie. Un obiect indispensabil pentru copii in aceasta perioada este fara indoiala bicicleta din doua motive foarte simple si anume datorita faptului ca acestea reusesc sa le imbogateasca acestora viata sociala, dar si sa le consume energia aproape inepuizabila intr-un mod cat se poate de constructiv. Copiii cresc destul de repede si cu siguranta vom fi surprinsi ca vechea bicicleta nu mai este potrivita, lucru care automat ne pune in situatia de a cumpara in mod constant altele noi, pe masura lor.

Alegerea unei biciclete este cu siguranta o mare provocare pentru fiecare parinte avand in vedere ca la ora actuala am putea spune ca avem la dispozitie posibilitati nenumarate atunci cand vine vorba despre biciclete pentru copii. Un avantaj major pe care il avem astazi sunt magazinele online de profil, cum este spre exemplu https://www.bekid.ro/biciclete-copii, magazine care cu siguranta ne vor fi la indemana in aceste momente. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am alcatuit o scurta lista cu cateva dintre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le urmariti atunci cand cumparati o bicicleta pentru copii.

Biciclete copii – Bekid.ro

Tratati intotdeauna siguranta ca o prioritate. Multi dintre parinti se lasa ghidati strict dupa modul in care arata bicicleta, lasand la o parte gradul de siguranta al unei biciclete. O bicicleta slaba calitativ reprezinta un real pericol pentru copii si nici nu este rezistenta in timp. La acest capitol recomandarea noastra este aceea de acorda maxima atentie franelor, materialelor din care este construita bicicleta, precum si accesoriilor.

In ceea ce priveste frana, recomandarea noastra este alegerea unei biciclete a carei frana se actioneaza cu ajutorul pedalei in cazul in care copilul are sub 4 ani din pricina faptului ca acestia nu dispun de forta necesara pentru a actiona manual o frana. Dupa aceasta varsta, se poate opta fara probleme pentru o frana clasica.

In privinta calitatii materialelor, recomandam alegerea unor materiale precum aluminiul din pricina faptului ca are o rezistenta sporita si este un material usor. O bicicleta cu o greutate mare este greu de coordonat de catre copii, aspect care automat creste riscul accidentarilor.

Nu in ultimul rand insa, trebuie sa avem in vedere achizitionarea unei biciclete care sa fie pe placul copiilor. In general la acest capitol, copiii nostri sunt cei mai buni sfatuitori.

Bekid.ro este cel mai mare magazin online cu produse de calitate pentru copii pe care le puteti achizitiona la preturi speciale.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: bekid.ro@gmail.com
Telefon: 0755790727


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
carucioare copii, patuturi copii, scaune auto, biciclete, triciclete


Comunicat publicat de: SC ADA ONLINE SRL (click pentru a vizualiza profilul)