Cum a reusit sa reuseasca Dorian Schwartz cu clinica Romgermed

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 123

Din 1999 si pana acum, clinica privata Romgermed a investit foarte mult in tehnologie si a reusit sa faca si cateva campanii prin care a reusit sa sustina persoanele cu posibilitatile reduse.

Din 1999 si pana acum, clinica privata Romgermed a investit foarte mult in tehnologie si a reusit sa faca si cateva campanii prin care a reusit sa sustina persoanele cu posibilitatile reduse.

  • Sustinere financiara pentru tineri care isi doresc sa dea la medicinaDorian Schwartz a sustinut ani la rand tineri nevoiasi care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina.
  • Campania “Conectati la viata” – Romgermed si Dorian Schwartz au sustinut campania pentru asistenta medicala gratuita pentru multe sate izolate geografice.
  • Campanii de educare a tinerilor din licee – Dorian Schwartz a derulat timp de 2 ani campanii de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare, eliminarii violentei din scoli si consumul drogurilor.

Romgermed si Dorian Schwartz

Grupul Medical Romgermed a luat nastere in 1999 din pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si a reusit sa se dezvolte si sa devina un important jucator in domeniul medical. Romgermed a reusit sa furnizeze servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Fondatorul Grupului Medical Romgermed este domnul Dorian Schwartz care a facut studiile in Germania si in Statele Unite ale Americii. Parerea extrem de buna pe care Dorian Schwartz o avea si inca o are despre invatamantul romanesc, l-a facut pe Dorian Schwartz sa studieze si in Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Date de contact:
Nume: Romgermed
Functie: Romgermed
Email: office@clinicaromgermed.ro
Telefon: 0213110072
Cuvinte cheie:
romgermed


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Transportul rutier de marfuri? De ce sa il alegem

#Social #Bucuresti Vizualizari: 46
Totul despre transporturile rutiere de marfuri Absolut orice comerciant, fie el international sau din Romania are nevoie sa stie foarte multe informatii legate de transportul rutier de marfuri. Transporturile rutiere de marfuri sunt un domeniu cat se poate de complex si foarte important in buna desfasurare a procedurilor specifice oricarei companii comerciale, in special de comert. Chiar daca discutam despre transporturi rutiere executate regulat de…

Alege panouri LED cu tehnologie noua de la led-concept.ro

Cum sa iti alegi panourile LED? Nu putem trai fara lumina. Fie ea artificiala sau naturala, ideea este ca aceasta ne insoteste absolut peste tot. Evident ca fara lumina munca ne va fi afectata si nu ne vom putea folosi timpul intr-o maniera eficienta, si in viata personala, cat si in viata profesionala. Tocmai datorita acestor motive, lumina trebuire sa fie de o calitate foarte…

Transportul de marfuri de la RILVAN Group.

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 88
Discutiile despre transportul internatioal de marfa fac parte dintr-o categorie de teme care, bineinteles, prezinta interes doar pentru o anumita parte a companiilor sau a persoanelor. Cat de important este transportul international de marfa? Transportul rutier de marfa ar trebui sa fie studiat si inteles la o scara mult ami larga, pentru ca este o parte foarte importanta a fluxului general al comertului si chiar…

Retete raw vegan usor de preparata, la rawcoco.ro

De cele mai multe ori, oamenii care folosesc alimentatia raw vegan cauta retete raw de vegan si vor sa gateasca raw vegan pentru a reusi sa manance sanatos ai acasa. Pentru foarte multa lume, conceptul raw vegan este inteles destul de gresit. Lumea considera ca retetele raw vegan nu reprezinta 100% mancare nepreparata chimic. Majoritatea lumii crede ca mancarea raw vegan inseamna doar mancare cruditati…

Cat de importanta este externalizarea serviciului de arhivare a documentelor?

#Mediu #Bucuresti Vizualizari: 101
Chiar daca discutam aici despre institutii, organizatii sau companii private, peste tot exista nevoia de a apela la o firma care ofera servicii de arhivare documente de calitate pentru ca peste tot in lume, la toate firmele, arhivarea de documente este extrem de importanta pentru o buna functionare a firmei. Multe firme nu pun accent pe arhivarea documentelor Desi de regula este pierdut in vedere…
Vezi profilul Suits Advertising