Crédit Agricole Romania ofera Creditul Facile cu cea mai mare suma imprumutata pentru nevoi personale

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 101

Credit de nevoi personale de pana la 130.000 lei cu DAE* 8,5%!

Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei oferte pentru creditul de nevoi personale “Credit Facile”, avand una dintre cele mai mici dobanzi anuale efective (DAE)* din piata, de numai 8,5% pe an.

Aceasta oferta este disponibila pentru o suma maxima de 130.000 lei (aprox 30.000 Eur), limita de creditare fiind cea mai mare de pe piata bancara din Romania, pentru acest tip de produs.

Pe langa dobanda atractiva si raspunsul rapid din partea bancii, creditul este usor de obtinut, fara adeverinta de venit, daca clientul are veniturile declarate la ANAF.

Facil, rapid si usor de administrat

Creditul contractat, atat datorita plafonului maxim dar si faptului ca nu cerem documente justificative privind utilizarea banilor, poate fi folosit pentru a satisface orice nevoie personala, de la achizitionarea unei masini, satisfacerea unui hobby (de exemplu, o vacanta exotica) si pana la lucrari de renovarea casei sau, de ce nu, o combinatie intre cele trei nevoi.

In plus, clientii beneficiaza de asigurare de viata, somaj si invaliditate.

Administrarea lunara (verificare sold, vizualizare rata, plata rata etc) a creditului este la fel de facila, prin serviciile de mobile (m-conect) sau internet banking (i-conect).

***Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este 8,5% pe an calculata in Mai 2017 la o rata a dobanzii variabila de 6,76% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixa a bancii de 5,85%), pentru un credit de 30.000 lei, contractat pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare de la 618 lei si o suma totala de rambursat de 36.308 lei. Comisionul de analiza este 250 lei, iar prima de asigurare de viata este de 0,09% aplicabila lunar la soldul creditului.

Oferta este valabila pentru clientii care aleg sa incaseze venitul pe cardul lor de la Credit Agricole si asigurarea propusa de catre Banca, in colaborare cu Groupama Asigurari. Aceasta oferta poate diferi in functie de profilul clientului.

Despre Crédit Agricole Romania

Crédit Agricole Romania este o banca universala care ofera produse si servicii financiare persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii, precum si societatilor de mari dimensiuni.

Serviciile si produsele noastre sunt oferite prin intermediul agentiilor noastre, a Centrului de Business pentru IMM-uri si a Diviziei Corporate, oferta noastra incluzand: conventii de salarii, credite de consum si imobiliare, depozite de economii, servicii bancare digitalizate, transfer de fonduri etc.

Crédit Agricole Bank Romania aplica, intr-un mod continuu, cele mai inalte standarde profesionale ale Grupului CA, asigurandu-se ca reputația, calitatea produselor, securitatea serviciilor si orientarea spre client sunt norme in activitatea de zi cu zi.

www.credit-agricole.ro

Despre Crédit Agricole Grup

Crédit Agricole Group este lider in economia franceza si unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare banca de retail din Europa si ocupa primul loc in randul managementului activelor si al bancilor asiguratoare din Europa si al treilea loc in  Europa in finantarea de proiecte.

Cu o filozofie construita pe cooperare si reciprocitate, avand 140.000 de angajati si 31.150 de directori in banci locale si regionale, Crédit Agricole este o banca responsabila si implicata social care lucreaza pentru 52 de milioane de clienti, 8,8 milioane de actionari cooperatisti si 1 million de actionari individuali.

Datorita unui model de servicii bancare de tip retail in care preocuparea centrala este clientul, Crédit Agricole sustine proiectelor clientilor sai in Franta si in intreaga lume oferindu-le servicii conexe: asigurari, imobiliare, plati, managementul activelor, leasing si factoring, consumer finance, corporate si investment banking.

Crédit Agricole se remarca de asemenea printr-o politica CSR dinamica si inovativa, in beneficiul economic al societatii, avand la baza o abordare pragmatica care implica tot grupul dar si fiecare angajat in parte.

www.credit-agricole.com

Comunicat publicat de: Crédit Agricole Bank Romania (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Crédit Agricole Bank Romania

Crédit Agricole Bank Romania lanseaza o oferta unica pentru agricultura