Companiilor de Asigurari, TotalSoft le ofera un ERP robust

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 183

In era mobilitatii, unde timpul inseamna bani si face diferenta intre un potential client si semnarea unui contract de prestari servicii, companiile furnizoare de servicii financiare si brokerii de asigurari au nevoie de o solutie software prin care sa isi administreze cat mai bine riscurile de orice fel pe care le pot intampina in activitatea cotidiana si, daca se poate, la costuri reduse.

Acestor tipuri de companii, TotalSoft, dezvoltator de sisteme ERP si alte solutii software pentru business, le dedica un sistem ERP in acord cu legislatia in vigoare, prin care isi pot optimiza riscurile privind patrimoniul, cele financiare, de raspundere civila sau personale – Charisma ERP Asigurari.

Spre deosebire de alte sisteme ERP de asigurari existente pe piata, cel produs de TotalSoft ofera un set integrat de instrumente destinate urmaririi contractelor si a politelor de asigurare de orice fel (de la bunuri, la cele de risc financiar, RCA si CASCO), semnate intre companie / beneficiar si orice alta firma de asigurari (ce poarta numele de Asigurator).
Iata cateva dintre beneficiile prin care ERP-ul pentru Asigurari creat de TotalSoft se detaseaza de competitie:

• in primul rand, reduce costurile operationale – deoarece acest ERP centralizeaza si automatizeaza intregul proces de asigurari, accesul la informatie il are intreaga echipa (fapt ce reduce timpul redundant)
  • acest ERP contribuie la minimizarea riscului operational – prin utilizarea unor reguli de integritate si de optimizare a fluxurilor specifice politicii interne a fiecarei companii de asigurari in parte.

Pe langa beneficiile prezentate mai sus, solutia software de tip ERP destinata Asigurarilor, de tipul Charisma, se mai diferentiaza si prin urmatoarele functionalitati:

• Charisma ERP Asigurari ofera cel mai bun control al politelor de asigurare prin: continut, conditii de asigurare, prime, fransize, periodicitate, esalonare de rambursare etc.;
  • fata de alte ERP-uri pentru Asigurari, cel de tipul Charisma stabileste aria de acoperire a politei, indiferent de tipul acesteia: asigurare de bunuri, de viata, RCA sau de risc financiar;
  • in plus, solutia software genereaza conventiile de asigurare cu companiile asiguratoare, fapt ce ajuta la automatizarea generarii de polite si la stabilirea de template-uri, precum: valuta, periodicitate, tipul de scadentar, prime de asigurare s.a;
  • Charisma ERP Asigurari administreaza portofoliul bunurilor asigurate, indiferent de natura lor (auto, echipamente, imobiliare, software, RCA, de viata, de sanatate etc.), prin captarea si raportarea eficienta de informatii si proprietati specifice pe fiecare categorie de bun, plus criterii multiple de filtrare;
  • ofera avantajul monitorizarii istoricului modificarilor asupra politelor de asigurare prin Acte Aditionale;
  • ERP-ul pentru Asigurari de tipul Charisma asigura trasabilitatea completa a documentelor cu un alt modul ERP de succes – Charisma Leasing;
  • prin implementarea acestui modul ERP se eficientizeaza managementul financiar al politelor de asigurare prin borderou, interfata de plata asiguratori sau fise lunare de contare asigurari;
  • in plus, genereaza rapoarte standard (pentru management) sau personalizate (pentru fiecare tip de client in parte): despre situatia generala de asigurari, cu lista politelor care expira pentru emiterea de alerte de innoire, cu lista asigurarilor contractelor de leasing
    cu situatia datoriilor si scadentelor de plata in perioada, pentru planificarea miscarilor de lichiditati
  • in plus, acest tip de ERP de Asigurari mai raporteaza si: actele de imputerniciri – daune de tip RCA / CASCO, iesire din tara, borderou de comisioane RCA / NON-RCA si rapoarte de daune.

Afla mai multe informatii despre ERP-ul destinat Asigurarilor, de pe site.

Nume: Charisma ERP
Functie: Dezvoltator de sisteme ERP si alte solutii software
Email: charismaerp@yahoo.com
Telefon: 021 335 17 09