CEC Bank finanteaza Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 199

CEC Bank si Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti au incheiat un acord de finantare in valoare de aproape 97 mil. lei. Imprumutul este destinat refinantarii unor credite de investitii din care au fost finantate in anul 2009 proiecte de investitii precum reabilitarea sistemului rutier, amenajarea de parcari sau extinderea retelei de apa si canalizare. Proiectele de investitii au fost finalizate in totalitate, scopul imprumutului actual fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finantare si crearea de lichiditate pe termen mediu, in vederea implementarii unor noi proiecte de investitii ale Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti.

„Finantarea administratiilor publice locale reprezinta unul dintre obiectivele majore ale CEC Bank, circa 10% din totalul creditelor acordate in 2016 indreptandu-se spre acest segment. Prin acordul incheiat cu Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, banca noastra continua sa se implice activ in viata comunitatilor locale, sustinand demersurile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte de investitii”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Semnarea acestui acord de refinantare permite alocarea unor sume mai mari de bani pentru proiectele si investitiile din Sectorul 4 al Capitalei.

„O administratie responsabila, in interesul cetateanului, inseamna inainte de toate grija pentru folosirea si investirea banului public. Bugetul Sectorului 4 este unul dintre cele mai mici dintre bugetele sectoarelor Capitalei si trebuie gestionat cu o eficienta maxima. Prin semnarea acestui acord de refinantare cu CEC Bank, am obtinut o serie de avantaje in beneficiul comunitatii noastre. In primul rand, am facut economii, intrucat costul global al creditului este mai ieftin, iar gradul de indatorare al primariei a scazut, ceea ce inseamna ca am reusit sa diminuam presiunea asupra bugetului local”, a declarat domnul Daniel Baluta, Primarul Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti.

Tranzactia dintre cele doua institutii a fost intermediata de consultantul financiar al Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti, compania TUD Business Consulting, cu o experienta de 10 ani in domeniul serviciilor financiare dedicate autoritatilor publice locale.

„Acest proiect, care va fi adaugat in portofoliul nostru alaturi de cele ale altor 20 de mari clienti, mare parte dintre ei autoritati publice locale, a fost o provocare pentru noi, careia i-am putut raspunde, data fiind experienta noastra in tranzactii specifice de finantare a autoritatilor publice locale”, a afirmat Mihai Tudorancea, managing director in cadrul firmei de consultanta.

Date de contact:

CEC Bank
Directia Marketing si Comunicare
tel.: 021/303.21.53
e-mail: marcom@cec.ro

Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti
Purtator de cuvant
tel.: 021/335.00.06
e-mail: presa@ps4.roCuvinte cheie:
CEC, CEC Bank, Sectorul 4


Comunicat publicat de: CEC Bank (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CEC Bank

CEC Bank lanseaza Creditul punte destinat beneficiarilor Masurii 14T - plati privind bunastarea animalelor (porci si pasari)

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 57
In baza conventiei incheiate, beneficiarii pot accesa credite de pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA. Dobanda este foarte avantajoasa, fiind compusa din ROBOR 6M + marja 1,95% p.a. (dobanda actuala 3,06% p.a.*), comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea finantarii acordate, iar documentatia aferenta acestui tip de credit este simplificata. Structura de garantii este una flexibila,…

CEC Bank prelungeste campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 99
Produsele incluse in campania promotionala beneficiaza de urmatoarele beneficii suplimentare: – reducerea marjelor de dobanda – dobanzi incepand cu 3,10%; – eliminarea comisionului de analiza pentru solicitarile de refinantare aferente produselor din cadrul campaniei, inregistrate incepand cu data 01.03.2017; – extinderea perioadei de creditare pana la 15 ani, pentru unele produse din campanie; – includerea in soldul creditelor a comisioanelor de refinantare, in cazul refinantarii…

CEC Bank reduce dobanzile aferente creditelor ipotecare in lei pentru achizitia sau construirea de locuinte

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 119
Astfel, pentru creditele ipotecare destinate achizitionarii/construirii imobilelor situate in aceste localitati, clientii bancii beneficiaza de o dobanda avantajoasa, compusa din ROBOR 6M* + 2,40% p.a. (in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M* + 2,50% (fara achizitionarea impreuna cu credit prin card). Pentru avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobanzii va fi ROBOR 6M* +…

CEC Bank si Transfer Rapid ofera o noua modalitate de incasare a ordinelor de transfer de bani

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 179
„Prin lansarea noii functionalitati a serviciului Transfer Rapid, ne dorim sa extindem gama de solutii operationale moderne, accesibile si eficiente, astfel incat sa asiguram beneficiarilor de transfer de bani din strainatate disponibilitate de 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, in efectuarea operatiunilor de incasare la orice bancomat CEC Bank”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank. Implementarea noii functionalitati…
Vezi profilul CEC Bank