Ce trebuie sa stim despre sosete si despre asortarea acestora? Sfaturi de la Ciserom

Sosetele sunt probabil unele dintre cele mai importante piese vestimentare avand in vedere ca acestea joaca un rol important atat in ceea ce priveste crearea unei imagini impecabile, precum contribuie simultan si la confortul nostru. Cu toate ca acestea sunt deosebit de importante pentru viata noastra de zi cu zi, de foarte putine ori luam in calcul cateva aspecte atunci cand le alegem. Este adevarat ca sosetele se regasesc astazi intr-o diversitate cel putin impresionanta, astfel ca alegerea unor sosete potrivite pentru anumite tinute poate deveni fara doar si poate o adevarata bataie de cap.
O tinuta eleganta inseamna in primul rand o tinuta fluida, fara a ne focusa foarte mult pe alegerea unor culori mult prea stridente. O soseta aleasa in mod corespunzator trebuie sa fie elementul care face legatura intre celelalte piese vestimentare pe care le purtam. In acest sens, cel mai important producator de ciorapi, Ciserom ne ofera cateva sfaturi utile cu privire la aspectele pe care trebuie sa le urmarim in momentul in care vrem sa legem cele mai potrivite sosete.

Sosete copii – Ciserom.ro

Mare atentie la material! Pe langa aspectul estetic al unei sosete, este foarte important sa luam in calcul gradul de confort al acesteia. Asigurati-va intotdeauna ca alegeti cele mai bune materiale. Un material de o calitate indoielnica nu doar ca nu ne ofera confortul de care avem nevoie, insa nici nu ofera rezistenta unei sosete. Recomandarea noastra este aceea de a alege sosete din bumbac in detrimentul celor confectionate din fibre sintetice.
La capitolul asortare, este foarte important sa retinem faptul ca sosetele se asorteaza intotdeauna cu pantofii. Aceata am putea spune ca este una dintre regulile de baza pe care trebuie sa le retinem in momentul in care ne alegem sosetele. Scopul acestei asortari este acela de a ne creea o imagine impecabila, indiferent de natura evenimentului la care participam. Evitati purtarea de sosete albe la pantofi din pricina faptulu ica acestea sunt destinate exclusiv activitatilor sportive.
Indiferent de sosetele pe care le alegeti, luati intotdeauna in calcul faptul ca marimea acestora sa fie cea potrvita. O soseta prea lunga este fara indoiala inconfortabila, iar una mult prea scurta cu siguranta nu ne ofera gradul de confort de care avem nevoie pe durata unei zile. In plus, o soseta care ne strange poate genera in timp diverse probleme de circulatie care pot avea un impact negativ asupra sanatatii picioarelor.
Ciserom este cel mai important producator de sosete de la noi din tara care pune la dispozitia noastra un portofoliu complex de produse, precum si preturi deosebit de avantajoase.

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: ciserom.ro@gmail.com
Telefon: 0258732785