Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un teren intravilan ieftin?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 68

Cumpararea unui teren intravilan este o investitie care poate avea mai multe beneficii pe termen lung si care, atunci cand acesta a fost bine ales, poate deveni, la un moment dat, o sursa de venit sau baza pentru o afacere profitabila.

Daca te gandesti de ceva vreme sa cumperi un teren intravilan, insa cautarea prin anunturile imobiliare ti se pare fara sfarsit si rezultate, iata cateva aspecte care ar trebui sa te ghideze in cautarile pe care le faci.

Localizarea

In ultimii cativa ani, tendinta extinderii si dezvoltarii urbane catre exteriorul oraselor este tot mai accentuata. Aceasta face ca terenurile de vanzare care se afla in imediata apropiere a oraselor sa fie cel mai probabil o afacere profitabila pe termen mediu si lung. In schimb, un teren de vanzare care se afla mai departe de zona urbana are destule sanse sa se devalorizeze in anumite contexte economice si sa se dovedeasca a fi o afacere foarte proasta in cazul in care pretul acestuia a fost unul ridicat.

Utilitatile de care poti beneficia

Chiar daca gasesti un teren intravilan ieftin in Bucuresti sau in centrul altui oras mare din tara, nu inseamna ca vei putea avea acces la toate utilitatile atunci cand vei vrea sa ridici o constructie. De exemplu, zone din apropierea lacului Dobroiesti sau din Pantelimon dispun de terenuri intravilane foarte ieftine. Cu toate acestea, nu pe toate strazile exista o conexiune la reteaua de gaze, ceea ce poate deveni un inconvenient important daca nu este verificat inca de la inceput acest aspect.

Destinatia si functionalitatea

Un teren intravilan este cu atat mai atractiv cu cat il poti gasi de multe ori la preturi mici, in zone care par sa se dezvolte. Totodata, este o investitie pe care o poti folosi mai tarziu pentru a construi o casa sau un spatiu de lucru pentru o companie. Cu toate acestea, trebuie sa luam in calcul faptul ca, de cele mai multe ori, pentru constructia unei case, preturile vor fi mult mai ridicate decat cele de la prima estimare pe care o facem. Totodata, daca iti propui sa construiesti pe terenul pe care il cumperi o hala sau un depozit, avantajele unei localizari in mijlocul orasului vor fi nenumarate, de la reducerea costurilor de transport pana la cea a timpului pierdut pentru deplasare.

Chiar daca investitia intr-un teren intravilan este una promitatoare, cautarea printre anunturile imobiliare poate fi un proces destul de lung si obositor. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, achizitiile profitabile s-au dovedit a fi rezultatul unei cercetari atente a pietei.

Date de contact:
Nume: Casedevanzare.ro
Cuvinte cheie:
cumpara un teren intravilan ieftin, teren de vanzare, teren intravilan ieftin in Bucuresti, anunturile imobiliare, anunturile imobiliare, casedevanzare.ro


Comunicat publicat de: TopSEO (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de TopSEO

Ce inseamna de fapt investitia in bunuri imobiliare si care sunt cele mai profitabile alegeri?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 42
Proprietatile imobiliare cele mai inchiriate Chiar daca ti-ai propus sa cumperi o casa sau un apartament pentru a-l vinde mai tarziu la un alt pret, trebuie sa iei in considerare si posibilitatea inchirierii acestuia pentru o anumita perioada. Din acest punct de vedere, cele mai bine cotate sunt apartamentele de vanzare  cu doua camere si garsonierele. Un alt lucru care influenteaza cat de repede vei…

Cum afli daca apartamentul de vanzare gasit se potriveste nevoilor tale?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 122
Iata cateva dintre lucrurile care te vor ajuta sa iti dai seama daca apartamentul de vanzare pe care l-ai gasit se potriveste sau nu nevoilor tale. Apartamentul si stilul de viata Daca ai gasit un apartament de vanzare ieftin si minunat, la un pret mai mult decat convenabil, dar care este localizat undeva in suburbie sau departe de locul tau de munca, nu va fi…

Cum sa alegi casa perfecta si ce trebuie sa verifici inainte sa contactezi un vanzator de pe casedevanzare.ro?

#Imobiliar #Bucuresti Vizualizari: 113
Gasirea unei case de vanzare ieftine, mai ales atunci cand anuntul de vanzare vine de la un particular, poate sa nu fie intotdeauna garantia unei afaceri profitabile. Iata cateva sugestii pe care casedevanzare.ro vi le da pentru a gasi o casa de vanzare la un pret cu adevarat avantajos si detaliile la care trebuie aruncata o privire atenta. Gradul de finisare a casei de vanzare…
Vezi profilul TopSEO