Ce piese de mobilier trebuie sa alegem pentru a avea parte de un dormitor modern?

#Constructii #Maramures Vizualizari: 104

Amenajarile interioare fac parte din viata noastra avand in vedere ca in mod repetat simtim nevoia unei schimbari, mai ales atunci cand vorbim despre dormitor.

Amenajarile interioare fac parte din viata noastra avand in vedere ca in mod repetat simtim nevoia unei schimbari, mai ales atunci cand vorbim despre dormitor. Chiar daca dormitorul este o incapere mai putin pretentioasa atunci cand vine vorba despre amenajari interioare, trebuie totusi sa tinem cont de faptul ca in aceasta camera trebuie sa acordam mare atentie confortului. Pentru ca tendintele in amenajarile interioare se schimba aproape permanent, am alcatuit in cele ce urmeaza o lista scurta cu cateva piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca in acest an din niciun dormitor modern.

Patul si salteaua, cele mai importante obiecte din dormitor.

Dupa cum era probabil si firesc, atat patul, precum si salteaua sunt doua dintre obiectele care trebuie sa beneficieze de o atentie deosebita din partea noastra. Pentru ca atunci cand vorbim despre dormitor ne gandim automat la confort, cu siguranta alegerea unui pat modern devine in conditiile actuale o veritabila bataie de cap. In acest an, culorile mai sobre sunt cele care par sa domine, astfel ca, alegerea unui pat de culoare neagra, este cu siguranta o alegere inteligenta in acest an. Nu trebuie sa uitam insa de saltea care trebuie sa fie confortabila si care sa ne ofere un somn odihnitor. Un model de pat cu saltea deosebit pe care il puteti achizitiona pentru dormitorul dumneavoastra este patul Dakota de la www.premiamob.ro

Noptierele, mici atractii ale dormitorului modern.

Noptierele sunt in general nelipsite din cadrul unui dormitor avand in vedere ca acestea reusesc sa contrasteze foarte bine cu decorul incaperii, mai ales in situatia in care le alegem cu mare atentie. Mai mult decat atat, noptiere sunt totodata si niste obiecte utile avand in vedere ca putem depozita diverse lucruri in interiorul acestora. Atunci cand suntem pusi in situatia de a le alege insa, trebuie sa tinem cont de culoarea patului si a mobilierului din incapere. In acest fel, se va creea o armonie cromatica deosebita in incapere care cu siguranta va contribui la starea noastra de bine.

Mobila, elementul care da culoare dormitorului

Mobila care se regaseste in dormitor trebuie fara indoiala sa se poata integra cu usurinta in decorul general al incaperii, motiv pentru care este absolut necesar sa ne asiguram ca alegerea pe care o facem este una cat se poate de responsabila. Mobila de dormitor este in generla caracterizata de linii simple si stiluri clasice.

Paturi dormitor – www.premiamob.ro

www.premiamob.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu o varietate de oferte la intreaga gama de produse de mobilier pentru dormitor, precum si pentru altezone din cadrul locuintei dumneavoastra.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: premiamobro@gmail.com
Telefon: 0748119453


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
paturi dormitor, noptiere, saltele, somiere


Comunicat publicat de: SC SILVAROM BAIA MARE SRL (click pentru a vizualiza profilul)