Cauti o solutie prin care sa-ti pastrezi smartphone-ul mereu in siguranta? Smartprotection este solutia ideala pentru tine

#IT&C #Salaj Vizualizari: 119

Tehnologia avanseaza intr-un ritm destul de alert daca luam in calcul faptul ca periodic sunt introduse pe piata diverse dispozitive noi care beneficiaza de functii care mai de care mai ingenioase si care ne fac viata mai usoara. Smartphone-ul sau telefonul inteligent, cum i se mai spune este cu siguranta una dintre revolutiile acestui deceniu avand in vedere ca prin intermediul acestora astazi avem posibilitatea de a indeplini diverse sarcini, care mai de care mai ample. Desi tehnologiile avanseaza si ele in ceea ce priveste protectia acestor dispozitive si chiar daca producatorii ne garanteaza o rezistenta sporita a acestor dispozitive, nu de putine ori constatam faptul ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Una dintre cele mai bune solutii pe care le avem la ora actuala atunci cand vine vorba despre protectia acestor dispozitive sunt foliile de protectie pe care le putem achizitiona din magazine de specialitate precum https://www.smartprotection.ro/folii-iphone. Iata cateva motive pentru care sa iti protejezi dispozitivul cu o folie profesionala de la Smartprotection.

Folie telefoane – Smartprotection.ro

• Folia se aplica usor pe orice tip de smartphone.

Stim cu totii cat de dificila este aplicarea unei folii clasice si de cate precizie avem nevoie pentru a face acest lucru corespunzator. Foliile de la Smartprotection se aplica foarte usor si sunt create pentru fiecare model de dispozitiv in parte, astfel ca nu sunt necesare diverse decupaje asa cum se intampla in cazul foliilor de protectie standard.

• Folia se auto regenereaza.

Una dintre proprietatile de baza ale foliilor comercializate de Smartprotection este data de faptul ca acestea au proprietati de regenerare, astfel ca orice zgarietura minora va disparea ca prin minune dupa o perioada de timp gratie acestui fapt. Mai mult decat atat, aceste folii dispun de o rezistenta mult mai mare la zgarieturi spre deosebire de foliile obisnuite pe suprafata carora zgarieturile apar foarte usor.

• Culorile display-ului tau vor fi cele originale.

Folia de la Smartprotection este in proportie de 100% transparente, astfel ca aceasta nu va afecta intr-un fel sau altul culorile display-ului. Mai mult decat atat, folia are o grosime totala de 0,2mm, fiind foarte subtire, aproape insesizabila.

www.smartprotection.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu o varietate de folii de protectie pentru toate modele de dispozitive mobile si pe care le putem achizitiona la preturi complet speciale.

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: smartprotectionfolii@gmail.com
Telefon: 0748420011