Cauti o firma serioasa de transport marfa? Alege Expresstrans si convinge-te

#Transporturi #Alba Vizualizari: 53

In general atunci cand suntem pusi in situtatia de a alege o firma de transport marfa avem tendinta de a urma sfaturile apropiatilor sau a unor oameni in care noi avem incredere. De foarte putine ori insa luam in calcul varianta in care facem aceste cautari pe cont propriu, care de cele mai multe ori reprezinta si cea mai buna solutie. Nu de putine ori auzim de firme de transort neserioase care aduc diverse pagube companiilor, motiv pentru care o astfel de alegere adesea se transforma intr-o reala provocare pentru orice manager de companie.

Gasirea unei astfel de companii nu ar trebui sa fie o actiune tocmai problematica avand in vedere ca astazi putem obtine informatii importante despre activitatea unor companii direct de pe site-urile aferente acestora. Una dintre companiile de transport marfa foarte bine cotate in aceasta perioada este Expresstrans, companie care ofera servicii de transport marfa la preturi extrem de accesibile.

Expresstrans nu este o companie de transport marfa oarecare avand in vedere ca aceasta activeaza pe piata de numerosi ani, incercand mereu sa se adapteze atat cu schimbarile care se inregistreaza in mod repetat pe aceasta piata, precum si la necesitatile pe care le au clientii. Acest lucru a dat posibilitatea acestei companii de a oferii intotdeauna servicii de transport marfa de inalta clasa.

Firma coletarie Romania-Spania – Expresstrans.ro

Unul dintre marile avantaje ale alegerii Expresstrans se datoreaza faptului ca pe intreaga durata a desfasurarii transportului, fiecare client in parte este tinut la curent cu toate detaliile legate de marfa si de pozitia in care aceasta se afla. In acest fel, veti avea posibilitatea de a sti cu exactiate momentul in care marfa va ajunge la destinatie. In plus, toata marfa este asigurata de catre aceasta companie pe intreaga durata a transportului, astfel ca orice produs ajunge deteriorat la destinatie va fi despagubit integral de catre aceasta.

Totodata, trebuie mentionat faptul ca toate mijloacele de transport pe care Expresstrans le pune la dispozitie sunt in totalitate asigurate, iar fiecare dintre acestea beneficiaza de inspectii tehnice periodice. Aceste lucruri sunt doua aspecte deosebit de importante pentru tot ceea ce inseamna seriozitatea unei companii de transport marfa.

Nu in ultimul rand insa, diversitatea flotei reprezinta unul dintre marile avantaje ale acestei companii. In functie de cantitatea de marfa pe care o aveti de transportat, aceasta companie va poate pune la dispozitie camioane complete (FTL) sau in grupaj (LTL), cu masa utila de la 1,5 pana la 22 de tone.

Expresstrans.ro este o companie de transport care ofera servicii de transport marfa de calitate la preturi avantajoase.

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: expresstrans.ro@gmail.com
Telefon: 0745753107