Care sunt avantajele unui studio de videochat legal?

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 71

In ziua de azi, din ce in ce mai multe fete sunt modele de videochat, fie ca vorbim de cele care practica aceasta meserie de acasa, fie ca ne referim la studiourile de videochat legale, care ofera toate conditiile necesare desfasurarii unei activitati profesionale. Ce se ascunde insa in spatele acestei lumi misterioase, atat de contestata, dar niciodata inteleasa asa cum ar trebui?

Din pacate, exista foarte multe studiouri fantoma, care culeg la propriu fetele de pe strada, promitandu-le sume de bani colosale si o viata pe care doar vedetele de la Hollywood o au. Le atrag intr-un miraj luxos, le contureaza imaginea jobului de vis, totul pe seama naivitatii lor si a dorintei aprige de a-si depasi conditia financiara cat mai rapid cu putinta. Cum se traduc in realitatea toate acestea? Spre deosebire de un studio de videochat legal, activitatea desfasurata de aceste agentii aparute peste noapte se afla in afara legalitatii, nu exista un contract de munca, iar taxele si impozitele catre stat nu sunt platite.

Si poate ne intrebam de ce opteaza unele fete pentru astfel de locuri de munca. Banii sunt raspunsul. Din pacate, nu se stie si faptul ca, spre deosebire de un studio de videochat legal, exista firme care promit comision de 70% din castiguri, fara sa dezvaluie intreaga realitate; in general, acestea ascund adevarul, nu fac cunoscute sumele la care se aplica procentul si retin impozitele si taxele pe care nu le vor vira niciodata catre Bugetul de Stat. De aceea, este indicat sa optezi pentru un studio de videochat legal, care sa fie transparent fata de angajatele sale, sa le comunice acestora toti termenii si toate conditiile si sa le asigure un loc de munca in adevaratul sens al cuvantului.

Mai mult, un studio de videochat legal investeste foarte mult in pregatirea fetelor, existand in permanenta traineri care sa le indrume catre succes, makeup artisti, hairstylisti sau maseuri care au grija de aspectul lor fizic, si chiar profesori de cultura generala. Toate aceste lucruri costa multi bani, iar un studio de videochat care promite comisioane de 70% nu si le-ar putea permite.

Unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat legale este Studio20, care face nota discordanta fata de concurenta, viziunea sa fiind aceea de a creea un context glamour, plin de farmec, eliminand orice preconceptie asupra a ceea ce se crede despre videochat. Modelele isi desfasoara activitatea in camere tematice, unde isi pot fructifica inventivitatea pentru a-si atrage clientii pe care ii pot fideliza cu foarte mare usurinta. Totul sta numai in dorinta de implicare si de a deveni un model de succes care reuseste sa obtina castiguri pe masura.

Un studio de video chat legal isi respecta modelele si depune eforturi ca acestea sa straluceasca si sa ajunga sa isi permita orice si-ar dori sa isi cumpere vreodata!

Date de contact:
Nume: Studio20
Email: videochat_studio20@yahoo.com
Telefon: 0748.777.757
Cuvinte cheie:
Studio videochat legal, studio videochat, videochat legal, Studio20


Comunicat publicat de: Studio20 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Studio20

Stiai ca exista si videochat non adult?

Videochatul este considerat de catre cei care activeaza in acest domeniu drept o creatie artistica, realizata de catre modele intr-un studio de videochat si apoi distribuita celor interesati prin intermediul site-urilor de profil. Prin urmare, un model de videochat non adult este vazut drept un artist sau o vedeta, care ofera servicii de socializare celor care sunt deficitari in aceasta privinta. De cele mai multe…

Ce inseamna videochat glamour la Studio 20?

Atunci cand decizi sa pui bazele unei cariere in domeniu si alegi lucrezi pentru un studio de videochat profesional precum Studio 20, poti alege intre trei variante: sa faci videochat non adult, videochat adult sau videochat glamour. In toate cele trei cazuri, trebuie sa ai 18 ani impliniti deoarece videochatul este o industrie care se adreseaza adultilor, insa exista diferente mari intre ele. In cazul…

Cum sa devii un model de videochat de succes

Ca in orice meserie, in videochat trebuie sa tii cont de anumite reguli si sa stii cum sa interactionezi cu clientii tai, cum sa ii faci sa petreaca cu tine cat mai mult timp. Stilul tau, obiectivele și dorința de munca sunt caracteristicile care te vor difrentia de restul modelelor de videochat. Iti vom enumera cateva sfaturi si trucuri prin care poti deveni un model…

Acum poti castiga 10.000$/luna! Aplica pentru angajari in videochat

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 200
Studio 20 Unirii este localizat in centrul Bucurestiului, in cladirea City Business Center, si ocupa un spatiu de 1.500 de metri patrati, care este impartit in nu mai putin de 35 de camere! Toate camerele au un design cu o tematica aparte, iar modelele isi pot desfasura activitatea in conditii fastuoase. Pe langa acestea, modelele se pot relaxa in jacuzzi, la masaj, la restaurant sau…
Vezi profilul Studio20