Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect.

Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site

Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind astfel o solutie inteligenta pentru imbogatirea vocabularului vizitatorilor. Aceasta campanie este gandita pentru a implica un numar cat mai mare de administratori de site-uri in promovarea limbii romane vorbite corect.

Widget-ul pune la dispozitia vizitatorilor pe site oportunitatea de a consulta 3 dictionare diferite fara a fi nevoiti sa paraseasca pagina pe care se afla:

  • Dictionar de sinonime;
  • Dictionar de rime;
  • Dictionarul explicativ al limbii romane.

Special conceput pentru a se incadra perfect in design-ul oricarui site, widget-ul are mai multe campuri ce pot fi personalizate cu usurinta. Dupa finalizarea personalizarii widget-ului, implementarea se face cu ajutorul unui cod generat automat oferit gratuit de DexOnline.net.

Campania „Salvati Limba Romana” aduce in atentia webmasterilor declinul limbii romane folosita online

Nivelul de cunostinte de limba romana a utilizatorilor este o problema tot mai greu de ignorat in mediul online al ultimilor ani. Regulile de gramatica nu se mai respecta si apar din ce in ce mai des tot mai multe prescurtari neacceptate in DEX.

Pentru a combate acest fenomen care capata tot mai multa amploare, Dexonline.net aduce in atentia webmasterilor o solutie simpla de imbunatatire a limbii romane folosita online.

‘’Procesul de deteriorare al limbii romane nu este ceva nou. Este vorba de un proces treptat care a inceput lent si a capatat din ce in ce mai multa viteza. In mediul online se intampla tot mai rar sa intalnesti comentarii scrise absolut corect din punct de vedere gramatical sau al punctuatiei. Dex. Online.net lanseaza campania ‘’Salvati Limba Romana’’ impreuna cu widget-ul pentru webmasteri in incercarea de a atrage implicarea activa in procesul de reeducare al vorbitorilor tineri de limba romana. Pentru a vedea cu adevarat rezultate este nevoie de un efort colectiv sustinut, iar acest widget este doar primul pas’’ a declarat administratorul DexOnline.net, Juhasz Sebastian.

Despre dexonline.net

Dexonline.net este un site care pune la dispozitia vizitatorilor online dictionare explicative, dictionare de rime si dictionare de sinonime. Administratorii dexonline.net se implica activa in educarea utilizatorilor si cauta sa imbunatateasca nivelul limbii romane folosite in scris.

Campania “Salvati Limba Romana” incurajeaza implicare in acest proiect a tuturor webmasterilor si persoanelor influente in blogosfera romana.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
dictionar online


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 103
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 108
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 102
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 138
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…

S-a lansat un soft denumit dupa ordinul 400/2015, SCIM400

#IT&C #Brasov Vizualizari: 108
Ordinul 400/2015 privind standardele de control intern managerial a fost modificat incepand cu anul 2016, odata cu aprobarea ordinului 200 ce regelementeaza modificari majore aduse in cadrul modului de tratare a protocoalelor operationale in institutiile bugetare. Tot ceea ce era dictat de vechiul ordin 946 trebuie modificat in prezent, pentru a se alinia la noile standarde europene, punand functionarii publici in fata unei munci coplesitoare,…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010