Bijuteria Stil ne arata cea mai potrivita metoda prin care putem alege inelul de logodna perfect!

Cum alegem inelul de logodnă?

Te-ai hotărât să faci pasul cel mare? Bijuteria Stil este locul în care poți găsi inele de logodnă pe măsura iubirii pe care o ai față de partenerul de viață! În aceste zile, aurul este cea mai bună alegere pentru inelul potrivit unei cereri în căsătorie!

Cum trebuie să fie inelul perfect? Câte pietre prețioase trebuie să aibă? Să fie din aur galben sau aur alb?

Alegerea inelului perfect de logodnă ne poate da multe bătăi de cap.  De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că un inel, mai ales cel de logodnă, reprezintă pasiune, iar momentul în care îl alegem este unul plin de emoție. Decizia de a oferi acest inel persoanei iubite simbolizează începutul unei călătorii de-o viață. Fiecare inel de logodna vandut de Bijuteria Stil reprezintă o poveste, de aceea trebuie ales cu mare grijă. Până la urmă, acesta sugerează iubirea față de o persoană, iar căutările acestuia pot dura zile sau chiar săptămâni. Nu vrem să dăm greș cu alegerea făcută, deoarece acest inel va avea un loc de seamă pe degetul persoanei iubite.

Detaliile contează!

Gusturile fiecăruia diferă, așa că trebuie să ne cunoaștem partenera, să știm ce fel de pietre prețioase preferă, ce forme, dacă inelul ales va fi unul mai subțire sau mai gros. Unele femei pun preț pe inelele fine, care le oferă un plus de eleganță și stil.

Forma pietrei este de asemenea un detaliu foarte important, chiar dacă la prima vedere nu pare! Aruncați o privire la celelalte bijuterii ale partenerei, înainte de a face o alegere, astfel veți observa ce fel de gusturi are.

De la inele cu o singură piatră, la cele cu mai multe diamante, cu un diamant în formă ovală, la diamante cu formă pătrată sau rotundă, Bijuteria Stil oferă o gamă largă de modele, printre care sigur se află și modelul perfect pentru partenera ta!

Forma degetului este și aceasta un factor important în alegerea inelului, deoarece pentru degetele subțiri și lungi este potrivit un inel fin cu o piatră sau un diamant, iar pe degetele scurte arată bine o piatră prețioasă mai mare.

Inelul oferit cu ocazia logodnei trebuie să fie potrivit pentru degetul inelar al persoanei care îl va purta. Acesta este în majoritatea cazurilor o surpriză, așa că metodele prin care veți afla mărimea potrivită trebuie să fie discrete. Poți împrumuta un inel din cutia ei cu bijuterii sau ca în cele mai multe cazuri, una dintre prietenele partenerei va avea o contribuție la alegerea perfectă.

Citeste mai multe pe blogul Bijuteria StilCuvinte cheie:
inele de logodna


Comunicat publicat de: Concept24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Camere video profesionale, CbsPro

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 99
Video de nunta Nunta este una din cele mai fericite zile din viata unui cuplu. Prin urmare, captarea emotiei si a frumusetei acestei speciale zi este extrem de importanta. Pentru un pasionat video este extrem de usor sa devina un antreprenor de succes si sa-si inceapa portofoliul prin filmarea catorva cadre cu familia si prietenii. Nunta este un moment foarte emotionant si scump, tocmai de…

Pompe de beton CIFA de la Karpathia

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 110
Dezvoltatorii imobiliari spun ca locuintele se scumpesc din cauza costurilor de constructie. Constructorii se plang de greutatea de a mai gasi forta de munca ieftina. Producatorii de materiale de constructie sustin ca majorarile de pret la energie duc inevitabil la scumpiri. Dar profiturile tuturor sunt infloritoare, iar anul 2017 se anunta si mai scump pentru constructiile autohtone. Semn al maturizarii pietei, dar si al cresterii…

Despre camioane, prosperitate si viitor - DafTrucks

#Auto / Moto #Cluj Vizualizari: 87
Transport intre tari si localitati Camioanele pot sa ajunga aproape oriunde. Mici sau mari, sunt cele mai importante mijloace pentru a transporta marfuri si produse. Aproape orice lucru din casa si birou, la un moment dat, au fost transportate cu un camion. Importanta industriei de camioane nu trebuie subestimata. Camioanele sunt atat de vitale pentru eonomia si supravietuirea noastra, de fapt, o singura saptamana fara…

RomNature – Magazin online cu produse naturiste, dedicat romanilor din diaspora.

Din fericire, odata cu evolutia acestor probleme, a evoluat si medicina, medicina naturista. Azi gasim la orice colt o farmacie sau un plafar, de unde putem cumpara produse naturiste pentru aproape orice afectiune. Mai nou, lumea tehnologiei, mai precis internetul, a inceput sa isi spuna cuvantul si in acest domeniu. Astfel au luat nastere magazinele online care comercializeaza produse naturiste. O astfel de farmacie online…
Vezi profilul Concept24