Beneficiile blogului si ale bloggingului

Acum 20 de ani, blogurile nu existau. Astăzi, există peste 150 de milioane.

Acum 20 de ani, blogurile nu existau. Astăzi, există peste 150 de milioane.

Totuși, exista o multime de oameni care nu cred că un blog este cel mai important lucru pe care o afacere, cauză sau persoană îl poate face pentru a avansa online. Chiar dacă blogging-ul are un impact mare, majoritatea oamenilor nu obțin ceea ce face ca blogging-ul să fie atât de puternic, de util și de benefic.

Pentru a pune capăt acestui lucru, am compilat o listă cu beneficiile majore ale unui blog, si le-am dezbatut mai jos. Dacă sunteți printre cei neinițiați, pregătiți-vă să fiți luminați. Dacă ați început deja un blog propriu, atunci puteți considera acest lucru o afirmație a motivului pentru care faceți ceea ce faceți – și un loc bun pentru a îndruma oameni care încă mai cred că un blog este doar un jurnal public inutil. Există multe avantaje de a avea un blog, după cum veți vedea.

Beneficii majore ale unui blog si beneficiile bloggerilor

1.Obțineți un loc de muncă mai bun

Potrivit MediaBistro, nouă din zece companii au profiluri online înainte de a face o nouă închiriere. Angajatorii doresc să angajeze persoane care au o puternică influență online:

„Determinarea influenței este atât de importantă pentru branduri, deoarece aceasta este ceea ce conduce validarea cuvântului – de obicei cea mai puternică și mai eficientă metodă de marketing disponibilă”, Mark Schaefer, afirma intr-un interviu pe Inc.com

Pur și simplu, angajatorii preferă să angajeze oameni cu o influență pozitivă online și blogging-ul este cel mai bun mod de a realiza acest lucru, aceasta modalitate reprezantand unul din beneficiile blogului.

2.Începeți o nouă afacere

Uneori, un blog începe ca un hobby doar pentru a deveni o afacere cu normă întreagă, insa exista si alte beneficii ale unui blog.

Asta s-a întâmplat cu Pat Flynn,  un blogger american, care a creat un blog numit Academia Exam, pur și simplu pentru a-și împărtăși gândurile și perspectivele asupra arhitecturii. Când Flynn a fost concediat de la slujba sa, el a decis să-și ia blogul puțin mai serios și, aproximativ un an mai târziu, blogul a devenit o afacere de 100.000 de dolari pe an. Un adevarat beneficiu al bloggingului !

Acest tip de creștere nu este tipic. Dar povestea lui Flynn este un exemplu excelent despre modul în care un blog simplu poate fi fundamentul unei afaceri înfloritoare dacă sunteți dispus să vă angajati.

3.Obțineți mai mulți clienți pentru afacerea dvs. existentă

Site-urile web statice nu atrag mulți clienți noi. Dar un blog actualizat în mod regulat poate produce un flux constant de vizualizari din întreaga lume.

Când publicați mesaje pe blog, care ajută potențialii clienți să-și rezolve problemele, acestia vor ajunge sa vă respecte ca expert în domeniu. Dacă doresc mai mult ajutor decât o postare de pe blog, poate vor fi interesați de angajarea afacerii dvs., acest lucru reprezentand un alt beneficiu al bloggingului.

4.Deveniți un scriitor mai bun

Singura modalitate de a deveni un scriitor mai bun este să scrieți – pagini și pagini, zi după zi.

Desigur, acesta este exact ceea ce un blogger activ își petrece timpul. Cu cat blogul dvs. va avea impact mai mult, cu atat veti scrie mai mult – si asa veti deveni cel mai bun scriitor.

5.Deveniți un autor publicat

Afacerile de publicare nu mai sunt ceea ce au fost inainte, iar posibilitatea ca editorii să ia locul unui autor necunoscut e mai mica decât oricând.

Ei ar prefera mai degrabă un contract de autor cu o audiență încorporată de cititori. Insa, păstrarea unui blog nu este doar o modalitate bună de a deveni un scriitor mai bun,  ci poate fi cea mai rapid cale de a deveni scriitor publicat, reprezentand un alt beneficiu al bloggingului.

 

 Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Transport persoane cu Lukadi

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 62
Transportul reprezintă mișcarea oamenilor, a animalelor și a bunurilor de la o locație la alta. Modurile de transport includ transportul aerian, feroviar, rutier, apă, cablu, conducte și spațiu. Câmpul poate fi împărțit în infrastructură, vehicule și operațiuni. Transportul este important deoarece permite comerțul între oameni, esențial pentru dezvoltarea civilizațiilor. Infrastructura de transport constă în instalații fixe, inclusiv drumuri, căi ferate, căi aeriene, căi navigabile, canale…

Cum să începeți o firma de transport persoane

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 74
Pornirea unei firme de transport de persoane necesită o cheltuială mare de capital . Trebuie să aveți un garaj unde să vă depozitați vehiculele atunci când nu sunt folosite și să facă reparații de bază. În unele orașe, trebuie să aveți o flotă de cel puțin 25 de vehicule pentru a începe o companie. Alte orașe vă cer să vă operați compania de transport de…

Beneficiile transportului public

Transportul cu autobuzul poate oferi o alternativă viabilă călătoriilor cu automobilul personal, iar transportul persoanelor din Ilfov va ajuta in aceasta privinta. Dovezile sugerează că transportul public are potențialul de a înlocui cu 21% din călătoriile de mașini existente în zonele urbane. Și, deși autobuzele sunt folosite mai mult decât orice altă opțiune de transport public pentru călătoriile locale, firma noastra de transport persoane Ilfov,…

Generalitati despre transportul public

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 63
Transportul public (cunoscut și sub numele de transport public, de tranzit public sau de tranzit în masă) este un serviciu comun de transport de călători care este disponibil pentru publicul larg. Modurile de transport public includ autobuze urbane, troleibuze, tramvaie (sau feroviar) și trenuri de pasageri, tranzit rapid (metrou / metrou / metrou etc.). Majoritatea sistemelor de transport în comun se îndreaptă către un orar…

Servicii oferite de firma Tractari auto Bucuresti

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 68
Tractari auto Bucuresti va ofera urmatoaraele servicii: Asigurăm tractari auto non-stop, oriunde în țară, în timp record și la prețuri accesibile. Indiferent că este vorba despre autoturisme de dimensiuni mici, autoutilitare, TIR-uri, utilaje sau tractoare, echipajul specializat se deplasează la dumneavoastră cu platforma adecvată nevoilor de tractare. Constatăm gradul de avarii, găsim soluția potrivită pentru aducerea autovehiculului pe partea carosabilă, fără a provoca daune și…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL