Atentia se opreste astazi la seturile de protectie auto pentru interior

Masina noastra este cu siguranta unul din prietenii nostri de zi cu zi in care ne petrecem destul timp pentru a face diverse activitati, fie pentru a ne transporta pe noi insine, fie pentru a transporta alte persoane sau diverse lucruri.
In timp, datorita atmosferei, numarului mare de kilometrii parcurs, prafului, uzurii pieselor, trebuie facute controale periodice pentru a o intretine, atat pe parte mecanica cat si pe parte electrica si nu numai.
Si designul acesteia pe interior si exterior joaca un rol important in etichetarea umana, un om care se respecta cu siguranta va avea o masina curata si un odorizant pe masura atarnat de oglinda.

De cele mai multe ori, barbatii sunt cei pasionati de masini si acorda o mare atentie intretinerii sale, in timp ce femeile sunt mult mai atente la aspecte precum culoare sau model decat tehnica.

Insa ceea ce este de precizat este faptul ca intre sezoane, se schimba foarte mult datele problemei, astfel conducatorii auto trebuie sa faca niste ajustari incat sa se adapteze la noile conditii, masina suferind niste schimbari fie de cauciucuri/anvelope, de uleiuri si lista poate continua.

Un alt aspect la care trebuie sa fim atenti  nu numai in sezon ci permanent  se raporteaza la intretinerea tuturor pieselor de bord si interior, care asigura masinii noastre frumusetea de odinioara.

Unele masini au niste scaune comode si aratoase, altele au un bord soft si foarte bine pus la punct si lista continua, iar pentru a le proteja si a le pastra la parametrii optimi, magazinul online Bramitech ne ofera o gama larga de produse pentru protejarea autovehiculelor, atat pentru cele de tonaj mic cat si pentru cele de tonaj mare.

Astfel, pe magazinul online Bramitech putem gasi foarte multe lucruri utile si cu intrebuintare pentru masina noastra, de la saci pentru anvelope, atunci cand le schimbam,  cele de schimb trebuie depozitate, iar sacii sunt o solutie pentru protectie, la huse de protectie pentru scaune sau celalalte componente ale bordului.

Putem avea husa de protectie pe schimbatorul de viteze, pe volan, pe scaune,  covorase de protectie pentru podea sau kituri de protectie pentru volan pentru a se pastra curatenia si a feri materialele de  procesele de degradare ce au loc in timp, dar si sa ne ferim sanatatea noastra de microbi,   toate la preturi avantajoase.

Preturile acestor produse pentru protectie auto pornesc de la 19,04 lei si ajung pana la 220,15 lei, preturi in favoarea buzunarului tau asa ca profita acum!

Date de contact:
Nume: Daniel Iorgu
Functie: manager comunicare
Email: office@rocadia.com


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
set protectie auto, piese auto


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Fonic Events, in pasi de dans pentru cel mai important eveniment din viata

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 91
Muzica este unul dintre detaliile importante care transforma petrecerea de nunta, care aduce bucurie invitatilor si care ofera atmosfera inedita specifica acestui eveniment. Alegerea band-ului care se ocupa cu distrarea invitatilor nu este un lucru tocmai usor, pentru ca muzica si melodiile interpretate trebuie sa ii multumeasca pe toti participantii. Ce trebuie sa nu ii lipseasca formatiei de nunta Band-ul pe care il alegi trebuie…

Care este secretul cuplurilor care rezista in timp

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 83
De ce sa nu ducem lucrurile la nivelul urmator si sa inovam ceva in peisaj? Cuplurile indraznete, care nu stiu ce sunt alea inhibitii cu siguranta stiu ca au nevoie de un suflu nou, asa ca trebuie sa ne lase sa aducem cateva indicii in decor. Contactarea unui magazin sex shop de calitate poate fi aceea escapada de care toate cuplurile au nevoie de la…

Servicii de rent a car profesioniste pentru oameni care stiu ce vor

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 81
Fie ca avem o familie numeroasa, cu multi copii si multi membri, fie ca am venit in interes de afaceri in orasul Iasi, fie ca am venit din voiaj si dorim o calatorie rapida, un serviciu de inchirieri masini Iasi este solutia. Acest serviciu de inchirieri, accesand mediul online ne putem convinge ca ne poate surprinde in cel mai bun mod, atat din punct de…

Servicii de rent car pe placul tuturor cetatenilor intr-un oras de top

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 88
Fie ca venim cu trenul, fie ca aterizam cu avionul, fie ca avem programata o anume activitate pe parcursul a mai multe zile trebuie sa stim ca avem oferte de transport la tot pasul, insa nimic nu se compara cu un serviciu de inchirieri auto Iasi, capabil sa ne scoata din bucluc ori de cate ori este nevoie. Sa facem un exercitiu de imaginatie si…

Fotografii de colectie pentru persoane de colectie

Sa ne imaginam doar ca acest oras este plin de cultura, imaginatie, fantezie si lucruri de neuitat, iar fie ca doriti fotografia in natura, fie intr-un studio profesionist, un fotograf bun va putea face fata oricarei provocari indiferent de ipostaza. Insa, vine si acel moment, pe care modelele de pretutindeni vor sa il capteze, ce tine de mister, erotism, cromatica si alte detalii importante si…
Vezi profilul Agentia Rocadia