Asa faci rost de bani rapid prin Amanet Auto

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 94

Daca cel putin o data in viata ti s-a intamplat sa ai nevoie urgent de bani si sa nu stii de unde ii poti lua, cu siguranta te-ai imprumutat la prieteni sau rude sau ai mers direct la banca. Aceasta institutie financiara a inasprit foarte mult conditiile de creditare in ultimii ani, asa ca de cele mai multe ori risca sa-i dezamageasca pe cei care apeleaza la ea. Atunci cand nu mai ai nicio solutie, poti apela la Amanet Auto, o companie din Bucuresti, care acorda imprumuturi pe termen scurt, pe care le poti garanta cu autoturismul personal sau cu diverse ambarcatiuni, camioane sau utilaje, folosite in constructii sau in agricultura. Poti obtine banii de care ai nevoie in doar jumatate de ora, dupa o simpla evaluare telefonica.

Pentru a incheia contractul de imprumut cu Amanet Auto, din Bucuresti, nu ai nevoie decat de un act de identitate, cartea masinii, talonul si cheile. Persoanele juridice trebuie sa mai furnizeze, pe langa acestea, actul constitutiv al firmei si stampila unitatii. Comisionul incepe de la 0,012% pe zi, adica de la 3,6% pe luna, in functie de suma solicitata si de perioada contractata. De obicei, astfel de credite pot fi acordate pentru 30 de zile, dar ele pot fi prelungite cu 14 zile. In tot acest timp, comisionul va ramane neschimbat si se va calcula la zi.

Cati bani poti imprumuta de la Amanet Auto

Amanet Auto este o societate cu o experienta de peste 8 ani pe piata financiara si este acreditata de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta poate acorda imprumuturi in functie de anul de fabricatie a masinii si de modul in care se prezinta:
– pana la 75% pentru masini fabricate in 2016;
– pana la 70% pentru masini fabricate in 2015;
– pana la 65% pentru masini fabricate in 2014;
– pana la 60% pentru masini fabricate in 2013;
– intre 50% si 60%, pentru masini fabricate pana la 2012.
Exista posibilitatea de a amaneta inclusiv masini de epoca, ambarcatiuni (iahturi, skyjeturi, vapoare, barci, vaporase), utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere etc.

Ce se intampla cu masina?

Dupa incheierea contractului cu Amanet Auto, autoturismul lasat garantie va fi dus la unul dintre cele doua parcuri auto detinute de companie, unde i se va fotografia exteriorul, interiorul si kilometrajul si va fi acoperit cu o prelata. Aici, el va fi pazit de o firma specializata si supravegheat cu ajutorul camerelor video. Poti accesa imaginile online oricand doresti pentru a te asigura astfel ca masina ta este in siguranta. La expirarea contractului, dupa ce restitui banii imprumutati si achiti comisionul aferent, iti poti recupera masina. Daca nu te poti achita de obligatiile contractuale, nu risti sa pierzi autoturismul deoarece Amanet Auto iti ofera posibilitatea sa vinzi direct din parcul auto. Astfel faci rost de bani pentru a onora contractul de creditare si ramai cu diferenta in buzunar.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre imprumuturile de acest gen, poti contacta Amanet Auto la numarul de telefon 0723.444.200 sau pe e-mail la office@amanetauto.ro. Mai multe detalii pe: www.AmanetAuto.ro

Nume: Amanet Auto
Email: office@amanetauto.ro
Telefon: 0723444200