ArticolePlatite.ro - sursa de articole SEO numarul 1 pe piata

Articoleplatite.ro este un site de prestari de servicii care se adreseaza webmasterilor interesati de cresterea in motoarele de cautare.

Campaniile de articole propuse pe site au ca scop obtinerea de link-uri de pe bloguri si site-uri cu Page Rank si vechime mare pentru cresterea autoritatii domeniului vizat.

Articole platite de calitate pentru optimizarea site-urilor din cele mai diverse nise

Articolele SEO platite oferite pentru campaniile de advertoriale sunt impartite in functie de bugetul de care dispune fiecare client in parte.

Astfel, serviciile ArticolePlatite.ro se impart pe urmatoarele categorii:

Abonamente – abonamentele se adreseaza firmelor si agentiilor de SEO care doresc sa demareze mai multe campanii SEO sustinute, cu publicarea periodica de articole pentru consolidarea pozitiilor de top in motoarele de cautare a site-urilor clientilor.

Site-uri cu bugete mici – pe site-urile cu bugete mici se pot publica advertoriale pe site-uri cu Page Authority cuprins intre 17 si 48. Publicarea articolelor pe aceste site-uri costa maxim 89 ron, iar crearea acestor articole sunt disponibile la pretul de 20 ron/articole 500 de cuvinte si vor fi redactate corect gramatical, cu accent pe cuvintele cheie targhetate.

Site-uri cu bugete medii – site-urile cu bugete medii au un pret de publicare intre 89 si 199 ron/articol si ofera link-uri predominant dofollow, cu Page Authority intre 15 si 52. Articolele pot fi realizate de client sau de catre prestatorii de servicii, contra cost. Costul realizarii unui articol pe aceste site-uri este de 30 de ron/500 de cuvinte sau se poate opta pentru publicarea articolelor clientului, dar site-urile din aceasta lista isi rezerva dreptul sa refuze articole care nu trec testul calitatii.

Site-uri cu bugete mari – Site-urile cuprinse in aceasta categorie au un pret de publicare de peste 199 ron/articol. La aceasta suma se adauga costul redactarii articolului care trebuie sa se ridice la standardele inalte de calitate ale domeniilor din lista. Pretul este de 45 ron/500 de cuvinte.

Listele de bloguri si site-uri pentru fiecare din aceste categorii au vechimi cuprinse intre 1 si 18 ani si sunt testate extensiv pentru calitate. Se aleg bloguri si site-uri fara multe link-uri externe, care ofera in procent de 98% link-uri dofollow si care acopera majoritatea niselor, cu exceptia celor adult sau ilegale.

Avantajele site-urilor care apeleaza la campaniile de articole platite

Campania de articole platite ca parte integrata a unei strategii de SEO este una dintre cele mai eficiente metode de link building.

Clientii care apeleaza la noul serviciu au garantia ca nu risca penalizari Google si ca articolele sunt publicate pe site-uri ale caror profiluri sunt atent verificate. Fiecare proiect este atent monitorizat prin rapoarte detaliate catre client, care includ link-urile articolelor, data publicarii, dar si ancorele folosite pentru fiecare link.

Despre Pro InterSoft 2010

Compania Pro Intersoft 2010 are o vechime de 6 ani pe piata si a reusit sa isi construiasca o reputatie in mediul online prin profesionalism si adaptabilitate. Multumita experientei vaste cumulate in mod special in lucrul cu proiecte aflate la inceput de drum, echipa Pro InterSoft 2010 reuseste sa finalizeze cu succes orice provocare.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
articole seo


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 108
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 112
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 104
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 139
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010