Anvelopele de iarna de la Pneunet.ro, accesoriile must have ale sezonului rece

#Auto / Moto #Sibiu Vizualizari: 93

Desi zapada este pentru fiecare dintre noi un motiv de bucurie, pentru cei mai multi dintre conducatorii auto aceasta se poate transforma intr-un adevarat calvar, mai ales in conditiile in care autovehiculele nu sunt prevazute cu toate accesoriile necesare pentru provocarile acestui sezon.

Desi zapada este pentru fiecare dintre noi un motiv de bucurie, pentru cei mai multi dintre conducatorii auto aceasta se poate transforma intr-un adevarat calvar, mai ales in conditiile in care autovehiculele nu sunt prevazute cu toate accesoriile necesare pentru provocarile acestui sezon. Unul dintre cele mai controversate capitole ca sa spunem asa este cel cu privire la anvelopele de iarna devin obligatorii imediat ce pe partea carosabila se regaseste gheata sau zapada. In cele ce urmeaza vom incerca sa explicam de ce anvelopele de iarna sunt considerate niste accesorii indispensabile in acest sezon.

Anvelopele de iarna se regasesc la ora actuala in portofoliul oricarui producator celebru din intreaga lume, ba chiar mai mult decat atat, acestea pot fi achizitionate astazi si prin intermediul unor magazine online precum https://www.pneunet.ro/anvelope-iarna. Iata cateva motive pentru care anvelopele de iarna nu sunt doar un simplu moft, ci o adevarata necesitate.

Anvelopele de iarna ofera cele mai bune performante in acest sezon.

Spre deosebire de orice alte anvelope existente pe piata, anvelopele de iarna au o structura complet diferita. Aceasta diferenta se poate observa in primul rand prin numarul mult mai mare de lamele de cauciuc. Aceste lamele asigura o aderenta mult mai buna chiar si in conditiile in care pe partea carosabila regasim noroi, gheata sau zapada.

Anvelope de iarna – www.pneunet.ro

Anvelopele de iarna ne garanteaza cel mai ridicat grad de siguranta in sezonul rece.

Pneurile de iarna au fost create in mod specific de catre producatori nu doar pentru a oferi performante ridicate autovehiculelor, insa si un grad cat mai ridicat de siguranta. Zapada sau gheata pot in orice moment sa ne pun in situatii riscante daca autovehiculul nu este echipat cu anvelope de iarna. Cauciucurile de iarna ne ofera atat o manevrabilitate mult mai bune, precum si o franare excelenta chiar si in conditiile de mediu mentionate mai sus,

Anvelopele de iarna sunt obligatorii prin lege in sezonul rece.

Indiferent ca ne place sau nu, cert este faptul ca anvelopele de iarna devin obligatorii prin lege in momentul in care pe partea carosabila se regaseste gheata sau zapada. Specialistii ne recomanda insa sa optam pentru aceste anvelope imediat ce temperaturile din mediul exterior scad sub 7 grade Celsius.

Pneunet este un magazin online care comercializeaza o gama variata de anvelope de la diversi producatori consacrati la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: pneunet.ro@gmail.com
Telefon: 0784218047


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
anvelope, anvelope de iarna, anvelope iarna


Comunicat publicat de: SC Bibaco Total SRL (click pentru a vizualiza profilul)