Andreea Bănică devine „Super mamă cu super puteri”

Mai multe vedete autohtone au susținut, timp de trei luni, campania “Super mame cu super puteri” lansată de bloggerul Ela Crăciun. Vedete precum Giulia, Carmen Negoiță sau prezentatorul emisiunii IUmor, Șerban Copoț au fost prezenți la cele trei evenimente ale campaniei și au comunicat cu cele peste 300 de mămici prezente și unui public online care a depășit o jumătate de milion de persoane.

Mai multe vedete autohtone au susținut, timp de trei luni, campania “Super mame cu super puteri” lansată de bloggerul Ela Crăciun. Vedete precum Giulia, Carmen Negoiță sau prezentatorul emisiunii IUmor, Șerban Copoț au fost prezenți la cele trei evenimente ale campaniei și au comunicat cu cele peste 300 de mămici prezente și unui public online care a depășit o jumătate de milion de persoane.

Sâmbătă, 17 iunie, este rândul Andreei Bănică să spună: Sunt o super mamă cu super puteri! în cadrul celui de-al patrulea eveniment al campaniei care are ca temă „Nu pierde niciun moment important! Soluția work at home moms”. Workshop-ul se va desfășura sâmbătă, ora 11.00, în cadrul centrului comercial Auchan Titan și îi va avea ca invitați pe Andreea Bănică, life coach-ul Cerasela Rogen și Violeta Neagu, creator de genți personalizate. Părinții care vor participa la eveniment vor afla de la invitatele Elei care sunt rețetele pe care le aplică pentru a împărți cu succes viața de familie și profesia.

Campania “Super mame cu super puteri” este inițiată de bloggerul Ela Crăciun și își dorește să schimbe modul în care femeile se raportează la rolul lor de mame, soții și colege. “Îmi doresc ca femeile care îmi citesc blogul să știe că sunt super mame. Ele fac aproape în fiecare zi imposibilul, își depășesc propriile limite și este cazul să le recunoștem acest efort. Împreună cu invitații mei am reușit să comunicăm, până acum, cu peste 500.000 de oameni care ne-au urmărit, pe Facebook, în edițiile live ale acestor evenimente. Îmi doresc ca această campanie să producă o schimbare în modul în care ne raportăm la propriile noastre așteptări față de viața de familie și de cuplu”, spune Ela Crăciun.

Primul eveniment al campaniei a avut ca temă – Ia o pauză fără să te simți vinovată – și i-a avut ca invitați pe bloggerul de fashion Carmen Negoiță și life coach-ul Andi Beldianu.

Al doilea eveniment a fost organizat înainte de Paște, iar invitații Elei, semifinalista Masterchef Patricia Iordache și Giulia au gătit rețete delicioase care nu îngrașă, pentru mamele ocupate. Al treilea eveniment a fost dedicat taților și i-a avut ca invitați pe moderatorul emisiunii IUmor, Șerban Copoț și psihologul Emilia Oprișan.

Evenimentele din Campania “Super mame cu super puteri” sunt suținute media de partenerii: Revista Femeia, www.mami.ro și www.parinti.com, Radio Smart FM. Sponsorii campaniei sunt Cofetaria Ana Beller si magazinele Maxi Toys.

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Creative Business Management (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Creative Business Management

CreativeBM lanseaza un ghid legislativ pentru organizatorii de evenimente

Ideea a fost conturata de catre echipa de event planning a agentiei care este responsabila si pentru livrarea cursului cu acelasi nume.  Din experienta acestora cu proprietarii de locatii neconventionale dar si din feedback-ul participantilor la cursuri, reprezentantii agentiei au concluzionat ca foarte putini dintre organizatorii de evenimente stiu care sunt obligatiile legale pentru siguranta participantilor. “O majoritate ingrijoratoare de event planneri si locatii de…

Rățuștele ”Rotaract” pornesc într-o nouă cursă în 2017

Cele două ediții anterioare ale proiectului Cursa de Rățuște ”Rotaract” au ajutat la protezarea a 8 copii hipoacuzici. Pentru cea de-a treia ediție, cluburile Rotaract s-au unit și și-au propus să strângă donațiile necesare pentru a le oferi altor 5 copii șansa de a auzi, de a avea o viața cât mai aproape de normal. În România, aproximativ 400 de copiii se nasc în fiecare…

Vedetele susțin reforma educației. Înoată la Swimathon pentru Centrul de Evaluare și Analize Educaționale

Prezentatorul tv Radu Andrei Tudor, campionii K1 frații Andrei și Bogdan Stoica, cântăreața Raluka (Raluca Nistor) și actrița Elena Voineag vor înota, în data de 8 iulie, la cea de-a cincea ediție a evenimentului Swimathon București. Cunoscutele vedete s-au înscris în competiție pentru a strânge fondurile necesare finanțării programelor educaționale ale Centrului de Evaluare și Analize Educaționale (CEAE). Echipa vedetelor s-a alăturat luptei împotriva analfabetismului…

Kelly Freeman, expert internaţional în comunicare, revine la Bucureşti pentru un nou training, pe 6-7 iunie

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 106
După 25 de ani de activitate în domeniul comunicării guvernamentale, trainerul Kelly Freeman este o resursă inepuizabilă de exemple despre strategii de comunicare ce au reuşit să schimbe cursul unor business-uri globale. Kelly vine în perioada 6-7 iunie în București pentru a livra un program de comunicare format din două cursuri – Strategic Event Management și Strategii avansate de PR şi Comunicare. Prima ediţie a…
Vezi profilul Creative Business Management