AMR o lună până la conferința Marketing 4 IT 2017. Ce subiecte vor fi dezbătute

#Afaceri / Comert Online #Cluj Vizualizari: 103

Singura conferință de marketing dedicată companiilor de IT din România, Marketing 4 IT, se apropie cu pași repezi. Cu o lună înainte de data evenimentului, 23 februarie, organizatorii au făcut publică lista subiectelor abordate.

Conferința, ajunsă la cea de-a doua ediție, va fi centrată în jurul temei “Employer Branding & Product Marketing: Arts You Can Master”. Evenimentul va fi structurat pe două paneluri, un keynote și o secțiune de workshopuri, astfel încât participanții să beneficieze atât de informații teoretice, cât și practice.

 

Primul panel, care va reuni reprezentanți ai principalelor platforme de recrutări online, LinkedIn, eJobs și BestJobs, se va axa pe employer branding, pe provocările și oportunitățile de pe piață. Partea de product marketing va fi acoperită în cel de-al doilea panel, la care vor fi prezenți profesioniști ce activează în cadrul unor companii de IT ale căror produse au ajuns să fie apreciate în afara granițelor, cum e Ubisoft sau Bitdefender.

 

Keynote-ul îi va reveni Laurei Gregg, Media Solutions Consultant LinkedIn, filiala Dublin. Specializată în digital branding, ea va discuta despre influența pe care marketingul online îl are asupra procesului de employer branding.

 

Cea de-a doua parte a zilei este rezervată secțiunii de workshop-uri. În număr de șase, ele sunt împărțite în mod egal între partea de employer branding și product marketing. Fiecare va dura o oră, iar participanții vor avea posibilitatea să aleagă la care dintre workshop-uri doresc să fie prezenți.

 

Antonia Onaca va discuta despre rolul pe care angajații îl au în formarea, consolidarea și promovarea imaginii unei companii. În paralel, Mircea Vădan, antreprenor din zona tech, va explica în detaliu ce presupune crearea unei strategii de product marketing reușite.

 

Andreea Bușecan, Evolution HCC, se va axa pe relația între companii și agențiile de HR. În același timp, Anca Bundaru, Senior Product Marketing Manager Bitdefender, va oferi informații de culise cu privire la cum se dezvoltă o campanie de lansare a unui produs la nivel internațional.

 

Întrucât numărul de produse IT, dar și cel de jocuri dezvoltate de companiile de IT este în creștere, Dan Tănăsescu, Digital Marketing Manager Ubisoft, va prezenta care sunt strategiile pe care marketerii le pot folosi cu succes pentru promovarea acestora.

 

Nu în ultimul rând, cofondatoarea RoMarketing, Sorina Bradea, se va asigura că fiecare participant înțelege ce anume presupune procesul de employer branding.

 

Ultimele zile de Early Bird

 

Cea de-a doua ediție a conferinței MK4IT va fi organizată în data de 23 februarie la Impact Hub Cluj-Napoca, iar accesul se face pe bază de bilet. Până la finalul lunii ianuarie, până în data de 31 inclusiv,  doritorii pot achiziționa bilete în sistem Early Bird, la prețul de  59 euro + TVA. Începând cu 1 februarie costul biletului va fi de 79 euro +TVA. Ele pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului, www.mk4it.loopaa.ro.

 

Sponsori eveniment:

 

GarminEvolution HCCTapptitude

Date de contact:
Nume: Teodora Demian
Functie: Copywriter Loopaa
Email: teodora.demian@loopaa.ro
Comunicat publicat de: Administrator (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

Grupul Carrefour a început remodelarile magazinelor BILLA, începand cu 1 martie!

În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România, cu Grupul Rewe. Într-o a doua etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței abrobă achizitia celor 86 de magazine Billa. Datorită acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de supermarketuri din România, ca prezență geografică, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienți. Din 4 iulie 2016 a…

Holzindustrie Schweighofer continuă implementarea planului solid pentru o industrie sustenabilă a lemnului

“Una dintre preocupările noastre principale este să achiziționăm doar lemn recoltat în condiții legale, de aceea am pus la punct un sistem de control sporit pentru a asigura un lanț mai durabil și complet de aprovizionare. Mai mult, implementăm în România un sistem foarte modern de urmărire prin GPS. Timflow urmărește traseul lemnului de la locul de încărcare până la fabricile noastre. Toate aceste date…

RENOMIA SRBA Insurance Broker si-a premiat angajatii si partenerii

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 158
Intr-o atmosfera de lucru intens, cei peste 100 de participanti au beneficiat de analize si prezentari interesante, sustinute de catre echipa de management a companiei impreuna cu Ms. Klara Kodua, directorul departamentului international al Renomia Group, avocati si specialisti in training. Pe parcursul galei, invitatii au beneficiat si de momente relaxante iar buna dispozitie  a fost apanajul serii.   “Urmare a actiunilor constante si consecvente…

Începând cu luna martie 2017, toate persoanele care achiziționează bilet de intrare la patinoarul Telekom Arena beneficiază de acces gratuit la galeria Țiriac Collection

Având în vedere proximitatea celor două locații, părinții pot profita de oportunitate și pot organiza pentru cei mici un program benefic pentru sănătatea și dezvoltarea acestora. O sesiune de patinaj pe gheața singurului patinoar de dimensiuni olimpice din zona București-Ilfov poate fi urmată de o după-amiază educativă petrecută în familie la galeria Țiriac Collection, care reunește automobile și motociclete remarcabile, adevărate repere pentru evoluția industriei…

NN Group îl numește pe Marius Popescu CEO al NN din Turcia

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 184
Marius Popescu se alătură echipei din Turcia după 12 ani petrecuți alături de echipa din România. În cadrul organizației din România, Marius a ocupat numeroase poziții de management, printre acestea numărându-se cele de CEO al NN Investment Partners și CEO al NN Pensii. A fost numit CEO al NN în România începând din 2013 și, împreună cu echipa sa, a contribuit la consolidarea poziției de…
Vezi profilul Administrator