Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 113

Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro

Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor clientilor interesati de investitii, cumparari sau inchirieri in aceasta zona.

Unic-Star.ro – unica agentie imobiliara din Rasnov

Unic Star activeaza inca din anul 2005, beneficiind de vasta experienta a celor 2 agenti imobiliari specializati pe tipuri de tranzactii specifice zonei, fiind unica agentie din Rasnov. Exclusivitatea in aceasta zona a reprezentat o oportunitate de dezvoltare rapida pentru agentie si posibilitatea de a acumula experienta in domeniul tranzactiilor specifice pentru a atinge nivelul excelentei in domeniu si capacitatea de a reprezenta interesul clientilor intr-un mod cat mai corect, transparent si eficient.

Apartamente in Rasnov – Alaturi de ofertele specializate pe aceasta zona turistica a tarii, agentia se ocupa inclusiv de tranzactii imobiliare obisnuite, avand o lista bogata de apartamente de vanzare in orasul Rasnov, atat in imobile vechi cat si in cele noi. Pagina special dedicata acestei sectiuni a site-ului prezinta separat anunturile de apartamente vechi si cele de apartamente noi si acopera toate zonele rezidentiale si de interes din Rasnov.

Terenuri Rasnov – O alta sectiune special dedicata zonei Rasnov este cea cu loturi de terenuri de vanzare ideale pentru case de vacanta si pensiuni. Rasnovul este o zona in plina dezvoltare si cu un imens potential turistic dar care profita inca de un pret accesibil prin comparatie cu alternativele statiunilor din zona, iar Unic Star doreste sa prezinte intr-un mod cat mai corect, transparent si informativ potentialul acesteia viitorilor clienti.

Unic-Star.ro, sursa bogata de oferte imobiliare in judetul Brasov

Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov se ocupa de tranzactii imobiliare in toata zona de maxim interes turistic din imprejurimile orasului resedinta de judet. Agentii Unic Star sunt specializati pe tranzactii cu specific pentru aceasta zona turistica montana, avand la activ numeroase tranzactii incheiate cu succes pentru vanzari de pensiuni si hoteluri din toate categoriile de stele, in toate zonele turistice sau in plina dezvoltare din imprejurimile Brasovului.

Pe site este prezentata o mare diversitate de anunturi imobiliare Brasov ce acopera tot ceea ce are de oferit piata imobiliara din judet:

Case de vanzare – Case ideale pentru vacanta sau pentru locuinte permanente, case noi sau case specifice zonei. Lista de oferte a site-ului Unic-Star.ro cuprinde imobile aflate in cele mai bune zone din Rasnov, Bran, Cristian, Moeciu, Ghimbav, Zarnesti sau in orasul Brasov.

Vanzari de pensiuniPensiuni de vanzare cu capacitati de cazare mari si mici, in zone aflate in plina dezvoltare sau in zone ce sunt deja la mare cautare.

Vanzari Hoteluri – Hoteluri din toate categoriile de stele, complet finisate sau ce urmeaza a fi renovate de clienti, in statiuni cu mare potential turistic sau in orasele Brasov si Cluj.

Vanzari Terenuri – Terenuri de vanzare pentru toate tipurile de proiecte, de la dezvoltarea de afaceri, constructii de fabrici si spatii comerciale, planuri pentru resedinte sau case de vacanta, dar si loturi ideale pentru construirea de hoteluri sau pensiuni in Poiana Brasov, Bran si imprejurimile orasului Brasov.

Date de contact:
Nume: Liliana Bareanu
Functie: Administrator
Telefon: 0745 984 383
Cuvinte cheie:
imobiliare brasov


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 108
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 104
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 139
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…

S-a lansat un soft denumit dupa ordinul 400/2015, SCIM400

#IT&C #Brasov Vizualizari: 109
Ordinul 400/2015 privind standardele de control intern managerial a fost modificat incepand cu anul 2016, odata cu aprobarea ordinului 200 ce regelementeaza modificari majore aduse in cadrul modului de tratare a protocoalelor operationale in institutiile bugetare. Tot ceea ce era dictat de vechiul ordin 946 trebuie modificat in prezent, pentru a se alinia la noile standarde europene, punand functionarii publici in fata unei munci coplesitoare,…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010