4 aparate de masura si control care nu trebuie sa iti lipseasca

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 56

Voltaj, curent, rezistenta – acestia sunt termeni pe care specialistii din domeniile tehnice le folosesc zi de zi atunci cand analizeaza parametrii curentului electric folosind aparate de masura si control specifice. Care este diferenta intre aceste aparate si cum se efectueaza masuratorile?

Osciloscoapele sunt aparate de masura si control care permit masurarea semnalelor de tensiune electrica cu frecventa constanta, precum si masurarea simultana a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Osciloscoapele sunt aparate de masura si control versatile care, pe langa memorarea datelor, analiza si interpretarea semnalelor, afisarea rezultatelor, tiparirea si/sau salvarea acestora in format digital, ofera si multiple modalitati de reglare si moderare.

Megohmetrele sunt aparate de masura si control cu ajutorul carora se testeaza rezistenta de izolatie. Un megohmetru ajuta la verificarea integritatii unei izolatii si la depistarea erorilor de conectare, a instalatiilor si cablurilor deteriorate, inainte ca acestea sa creeze un arc electric care poate deteriora un intreg sistem de echipamente.

Clestii de curent permit testarea firelor inguste si compacte, a panourilor innacesibile si a conductorilor foarte mari. Clestii de curent sunt aparate de masura si control care efectueaza masuratori silentioase si precise, fiind ideali pentru utilizarea intensa.

Multimetrele digitale sunt unele dintre cele mai utile aparate de masura si control. Acestea permit masurarea tensiunii alternative sau continue (exprimata in volti), rezistenta electronica (exprimata in ohmi), intensitatea curentului electric alternativ sau continuu (exprimat in amperi), precum si verificarea functionalitatii unor componente precum tranzistoarele bipolare, diodele semiconductoare sau capacitatile electrice.

RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de instrumente de masura, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991. De atunci ne-am extins permanent gama de produse oferite, pentru a satisface cerintele pietei, pastrand insa nota definitorie a domeniilor principale pe care activam. La Ronexprim veti gasi o gama larga de aparate de masura si control, de la osciloscoape, la megohmetre pana la multimetre digitale, toate folosind tehnologie de ultima generatie, marca Fluke.

Date de contact:
Nume: Ronexprim
Email: ronexprim@ymail.com
Cuvinte cheie:
aparate de masura si control


Comunicat publicat de: FocusRent (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FocusRent

Cum poti apela la serviciile de inchirieri auto in Bucuresti

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 92
Este foarte important sa ne facem temele dinainte si sa nu ne aruncam la prima oferta care ne iese in cale. Ca in orice domeniu de activitate, exista si firme neserioase care, din dorinta de a atrage cat mai multi clienti, nu practica o transparenta totala, in special vizavi de preturile oferite. Asadar, unele din cele mai importante elemente care ne vor ajuta sa luam…

Rent a car aeroport Otopeni: Fii alaturi de cei dragi de Paste

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 142
Cu toate acestea, legaturile stabilite atat cu oamenii, cat si cu locurile patriei nu se pot compara cu nimic altceva, astfel incat multe persoane se intorc periodic in tara pentru cateva zile alaturi de cei dragi. Serviciile de inchirieri auto sunt cea mai rapida si eficienta modalitate de transport in acele cateva zile petrecute in tara . FocusRent, una dintre cele mai cunoscute companii in…

Rent a car pe termen lung pentru firme si companii

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 125
Serviciile de rent a car pentru companii reprezinta o varianta mai ieftina si mai eficienta decat o flota proprie sau in sistem leasing. FocusRent este o companie care ofera servicii de rent a car pe termen lung si care se asigura ca toti clientii sai obtin exact ceea ce au nevoie de la o masina. Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de…
Vezi profilul FocusRent